Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Eu ce mănânc?” : Seminar de nutriție, cu expertul Lucian Nicolescu

Publicat

Care sunt principiile de bază ale unei alimentații sănătoase? Care sunt secretele unei scăderi în greutate rapide și eficiente? Ce înseamnă, de fapt, să ai un stil de viață sănătos și cum putem să îl punem în practică? Acestea și multe altele vor fi temele abordate pe parcursul seminarului de nutriție „Eu ce mănânc?”, ce va avea loc în Alba Iulia joi, 7 februarie 2013, începând cu ora 18.00, în sala mare a Bisericii Baptiste „Cetate” Alba Iulia.

Seminarul va fi condus de Lucian S. Nicolescu, expert în nutriție. Nicolescu este antrenor personal și instructor de grup, a fost medaliat cu aur și argint la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness și inițiator al programelor „Gimnastică pentru sănătate” și „Terapie prin Sport”.

Participarea la seminarul de nutriție este gratuită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. mda

    vineri, 08.02.2013 at 10:25

    ba lasa-nee, de cand esti expert in nutritie?? si e clar ca in momentul in care „prescrii” meniu cu lapte de soia ai o mare, mare problema.

  2. oribil

    vineri, 08.02.2013 at 13:04

    Mincinos ordinar! Cand te dai nutrionist, care din cate stiu eu nutritionistul este medic care are studii in spate, trebuie sa se vada intai pe corpul tau! Sa profiti chiar asa de nestiinta oamenilor… rusine!

  3. Adrian

    marți, 16.04.2013 at 22:12

    Nu mai comentati aiurea paiatelor, daca nu il cunoasteti. De unde stiti voi ce studii are ? In plus, chiar se vede si pe el, ca stie ce zice si ce face. Hai ***** golanilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax