Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bunicuța de 85 de ani din Alba Iulia dispărută de acasă a fost găsită de polițiști

Publicat

Polițiștii din Alba caută o femeie care a plecat de la locuința sa din Alba Iulia și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

UPDATE: Femeia de 85 de ani a fost găsită de polițiști, vineri după-amiază.  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, octogenara nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În după amiaza zilei de 09 ianuarie 2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că, la data de 08 ianuarie 2020, bunica sa, SOCACIU MARIȚI, de 85 de ani, a plecat de la locuința comună din Alba Iulia și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente:

  • 150 cm înălțime;
  • 50 de kilograme;
  • Ochi albaștri;
  • Păr cărunt;

La momentul dispariției purta geacă neagră, pantofi roșii cu blană albă, iar pe cap purta un batic.

Femeia a fost dată în urmărire, iar polițiștii au desfășurat activități de căutare însă până în acest moment aceasta nu a fost găsită.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax