Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au condus sub influenţa alcoolului. Bărbați din Alba cu dosare penale, în weekend

Publicat

etilotest

Patru bărbați din Blaj, Sebeș, Vințu de Jos și Săsciori s-au ales cu dosare penale în weekend, după ce au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 iunie 2019, în jurul orei 02.30, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ștefan Cel Mare din Teiuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 9 iunie 2019, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea expirată inspecția tehnică periodică, motiv pentru care au luat măsura sancționării contravenționale și au dispus retragerea plăcuțelor de înmatriculare.

Ulterior, conducătorul auto a continuat să circule cu autoturismul prin oraș, iar în jurul orei 02.00 a fost depistat, din nou, de polițiști.

De această dată, aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul având plăcuțele de înmatriculare retrase.

La data de 9 iunie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Loman, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 9 iunie 2019, în jurul orei 18,40, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Dorin Pavel din Sebeș, l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax