Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoturism de lux urmărit de autorităţile britanice, depistat de poliţiştii din Alba. Proprietarul nu a achitat ratele la leasing

Publicat

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile britanice, în valoare de aproximativ 16.000 de lire sterline, care se afla în posesia unui cetăţean din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2010, dat un urmărire de autorităţile britanice.

Acesta era în posesia unui bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, ce a înmatriculat autoturismul în circulaţie, în România, pe numele său.

Se pare că, în octombrie 2017, bărbatul a achiziționat autoturismul, în leasing, din Marea Britanie şi nu a achitat ratele. Ulterior a adus autoturismul în România şi l-a înmatriculat.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile britanice.

Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax