Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BASCHET: Primul meci din 2012 pentru CS Universitatea. Studentele vor să înceapă cu dreptul noul an

Publicat

CS Universitatea a intrat în ultima sută de metri, în ceea ce privește pregătirile pentru returul competițional al sezonului 2011-2012. În prima rundă din retur, CS Universitatea se va duela cu Sportul Studențesc București, într-o partidă ce va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

În pauza de iarnă, CSU a transferat jucătoarele Becca Tobin și Ancuța Stoenescu, cu scopul de a crește nivelul valoric al echipei. Ancuța Stoenescu speră ca partida se sâmbătă să fie una de bun augur pentru noua ei echipă. ”Nu prea am emoții, să zic așa, sunt nerăbdătoare să începem campionatul și sper să începem să jucăm din ce în ce mai bine, acum că este o echipă nouă și pentru mine și pentru restul fetelor” , a declarat Ancuța Stoenescu, baschetbalistă CS Universitatea Alba Iulia.

Sosită în această iarnă de la BC Danzio Timișoara, Ancuța Stoenescu a motivat alegerea făcută în intersezon: ”Am ales Alba Iulia pentru că este un proiect serios și atunci am zis de ce nu?”. A transmis și un mesaj fanilor albaiulieni: ”Aștept fanii să vină să ne susțină în număr cât mai mare; pentru noi, sportivele, este foarte important să joci cu sala plină și publicul este un la șaselea jucător”, a încheiat Ancuța Stoenescu.

Partida dintre CS Universitatea Alba Iulia  și Sportul Studențesc București va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Intrarea va fi liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax