Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Căminul nostru, noul spațiu de lucru (P)

Publicat

În ultima vreme, casa a devenit locul unde familia își petrece toată ziua. A devenit birou, școală, sală de sport, loc de joacă și restaurant. Însă, casa trebuie să rămână locul în care uităm de toate situațiile zilnice, ne relaxăm și petrecem timp de calitate cu familia.

Cum facem să ne păstrăm un cămin primitor, confortabil și relaxant, dar, în același timp, să fie un spațiu potrivit pentru a ne desfășura celelalte activități neprevăzute până anul trecut?

1. Stabilește spații de lucru. Este foarte important ca fiecare membru al familiei să aibă un spațiu personal pentru muncă sau studiu. Un birou amenajat și lumina naturală vor crește randamentul chiar și în zilele mohorâte. Lucrul pe canapea poate distrage atenția și pot apărea situații în care copiii vor interveni în mijlocul unei ședințe importante. Cei mici vor învăța cu plăcere dacă au un birou amenajat de ei.

2. Respectați programul de lucru. Este foarte important să vă păstrați rutina. Fiecare membru al familiei trebuie să aibă ore de lucru, de masă, de relaxare și odihnă. Dacă nu aveți un program stabilit, veți fi tentați să lucrați mai mult și veți fi epuizați. Copiii au nevoie de rutină și de un program strict pentru a se dezvolta și a învăța. Chiar dacă nu ai copii, pe termen lung, programul haotic poate duce la depresie.

3. Bucurați-vă de natură. După terminarea programului de lucru, ieșiți afară împreună cu familia. Plimbați-vă prin parcul din apropiere, cu bicicleta, alergați sau pur și simplu mergeți pe jos măcar o oră. Aveți nevoie de mișcare, soare și de aer curat pentru a vă crește imunitatea.

4. Faceți sport. De cel puțin trei ori pe săptămână, toți membri familiei trebuie să facă mișcare. Acasă, la sală, în parc, oriunde și oricât, cel puțin 30 de minute. Dacă soțul are nevoie de un nou echipament pentru sport, sunt foarte multe modele de adidași Nike pe Fashion Days. Profită de prețurile speciale din această perioadă și fă-i o surpriză.

5. Petreceți timp de calitate împreună. Chiar dacă stați toată ziua împreună, dacă nu aveți un program stabilit, veți avea zile în care fiecare va avea alte preocupări și nu veți avea timp nici să discutați. Stabiliți zilnic cel puțin o oră în care să faceți împreună o activitate. Citiți cu copiii, ieșiți la plimbare, dansați, jucați un joc sau doar povestiți.

6. Gătiți împreună. Transformă acest moment într-o experiență în familie. Încercați mâncăruri noi, sănătoase și distrați-vă în bucătărie. Veți vedea că veți economisi bani, veți fi mai sănătoși și veți descoperi gusturi noi.

7. Relaxează-te. În fiecare seară, trebuie să avem un moment de relaxare pentru a ne păstra sănătatea mintală. Alege o pijama de damă pentru un somn confortabil și acordă-ți câteva momente doar pentru tine. Muzica preferată, o ceașcă de ceai și o carte te vor ajuta să te relaxezi.

Chiar dacă pare dificil, cu puțină organizare și un program bine stabilit, putem transforma această perioadă în clipe minunate petrecute cu familia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax