Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câte persoane sunt în carantină sau în izolare, în Alba. Cetățenii, informați de polițiști cu privire la noile reguli

Publicat

Potrivit reprezentanților Prefecturii Alba, la nivelul județului se aflau sâmbătă 180 de persoane în carantină și alte 181 în izolare la domiciliu. Până astăzi au ieșit din carantină 896 de persoane și alte 4.977 din izolarea la domiciliu. 

Poliţiştii din Alba continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de vineri, 15 mai a.c., 249 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Alba şi 61 de poliţişti locali au desfăşurat misiuni specifice.

În contextul trecerii la starea de alertă, poliţiştii acţionează, în principal, pentru informarea cetăţenilor cu privire la noile reguli.

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba continuă să desfăşoare misiuni specifice în contextul pandemiei cu noul Coronavirus. Jandarmii asigură măsuri de pază şi protecţie la nivelul a 3 centre de carantină, precum şi misiuni desfăşurate cu celelalte forte ale M.A.I.

În ultimele 24 de ore, 107 jandarmi au acţionat pe raza judeţului Alba, fiind angrenaţi în 68 de misiuni.

În aceeaşi perioadă, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Unirea” al Judeţului Alba (ISU) au efectuat 2 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în ţară către centrele de carantină de la nivelul judeţului, respectiv către limita de judeţ, de unde au fost preluate de către echipaje din judeţele respective.

De asemenea, cadrele militare ISU Alba au desfăşurat un număr de 14 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii şi ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operaţional şi fluxul informaţional la nivelul Centrului Judeţean de Comandă şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI), precum şi transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate.

În aceste misiuni au fost implicate 16 cadre ISU Alba.

Prefectul Nicolae Albu face un apel către locuitorii judeţului să respecte în continuare măsurile instituite de autorităţi, măsuri care au scopul de a ne feri de pericolul infectării cu COVID-19 şi de a ne salva viaţa. „Trebuie să fim conştienţi că virusul nu a trecut şi pericolul este la fel de mare”, a tranmis prefectul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax