Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci decese cauzate de COVID-19 în Alba. Trei bărbați și două femei au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate cinci decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre trei bărbați și două femei care au pierdut lupta cu virusul. În total 180 de persoane au decedat de la începutul pandemiei. 

Bărbat 74 de ani din Aiud. Confirmat cu COVID-19 pe 30 10, internat pe 1 noiembrie. A decedat pe  noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat 86 de ani din Stremț, confirmat pe 29 octombrie, internat la Spitalul din Aiud pe 5 noimebrie, decedat pe 7 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie virala SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie, 74 de ani din Blaj: internată pe 5 noiembrie la Spitalul din Blaj, decedată pe 8 noiembrie: stop cardiorespirator, bronhopneumonie SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie 76 de ani din Alba Iulia, confirmată și internată la Spitalul din Alba Iulia pe 6 noiembrie. A decedat pe 8 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat 58 de ani din Alba Iulia: confirmat cu COVID-19 pe 28 octombrie, internat la Spitalul din Blaj apoi transferat pe Secția ATI a Spitalului din Alba Iulia. A decedat pe 8 noiembrie: stop cardiorespirator, bronhopneumonie SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax