Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă: Grupul Mercur – 30 de ani de perseverență și performanță

Publicat

În urmă cu 30 de ani, mai exact în data de 15 mai 1991 s-a înființat SC MERCUR SRL prima din grupul MERCUR urmată fiind de MERCUR BUSINESS, MER MOBILĂ & DESIGN, ALLEGRIA RESORT și MERCUR CITY. 

Inițiativa a aparținut familiei Macarie Vasile și Emilia susținută și completată cu multă implicare și succes de Bogdan Macarie și Alexandru Macarie.

Au urmat 30 de ani de muncă continuă, perseverență, dificultăți, credință, emoții, adaptare, pasiune, responsabilitate, alături de angajați și colaboratori, toate cu scopul de a oferi în permanență servicii de calitate beneficiarilor.

La început MERCUR SRL avea 8 angajați, iar în prezent Grupul Mercur are peste 100 de angajați și activează în mai multe domenii: resturante, organizare evenimente, producție mobilier, hotel&spa, iar cele mai recente  – producție cabine și echipamente pentru dezinsecție necesare în domeniul medical și instituții publice și private, spații comerciale destinate închirierii în incinta ”MERCUR CITY CENTER” – noul centru comercial ce se va deschide în curând în centrul municipiului Alba Iulia.

Dorim să asigurăm toți colaboratorii noștrii angajați, furnizori, beneficiari că vom fi prezenți în continuare îmbunătățind permanent calitatea serviciilor noastre și îi asigurăm de seriozitatea și respectul nostru.

”Mulțumesc familiei, angajaților, colaboratorilor și nu în ultimul rând beneficiarilor fără de care nu ar fi fost posibil, succesul excelența și continuitatea.

Vasile Macarie – MERCUR GRUP

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax