Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă. Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: Continuă procesul de creștere a salariilor și pensiilor

Publicat

Dirzu parlament

Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu, susține că salariile profesorilor cresc din toamna acestui an, în funcţie de calificarea pe care o are cadrul didactic. Salariile profesorilor și ale suplinitorilor vor crește cu 8%.

„Majorarea salariilor se va face reieşind din gradul didactic al profesorului. În lei, salariul va creşte începând cu suma de 262 de lei până la 800 de lei, în funcţie de calificarea pe care o are cadrul didactic. Spre exemplu, pentru cei care deţin astăzi gradul didactic I şi superior şi au vechime în muncă mai mult de 15 ani se va aplica grila de la 600 la 800 de lei creştere.

De asemenea, nu trebuie uitat că, în primăvara anului viitor, pensiile vor crește din nou. Punctul de pensie va urca la 1.250, de la 1.100 cât e acum, de la 1 iulie. Vor urma și o serii de corecții. Se vor pune ca vechime în muncă armata, masteratul și facultatea care a fost făcută la învățământ cu frecvență, precum și doctoratul.

Așadar, în timp ce vechii PDL-iști care au tăiat salariile și pensiile încearcă să-și refacă partidul, PSD continuă ferm și clar măririle de salarii și pensii, măriri care deja se simt în buzunarele bugetarilor.

Acești bani, împreună cu tichetele de vacanță de 1400 lei, le asigură tuturor bugetarilor un concediu demn în țara lor, concediu pe care nu l-au avut, poate, niciodată”, a transmis într-un comunicat deputatul Ioan Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Emil

    sâmbătă, 21.07.2018 at 12:34

    Foarte bine ca se maresc dar pe ce fonduri?Din bani imprumutati,pe care o sa-i platim tot noi si nepotii,nepotilor nostri.Curat propaganda electorala tovarase dirzu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax