Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: „Dăncilă, premierul copy-paste”

Publicat

roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a transmis într-un comunicat că premierul Viorica Dăncilă a preluat cu „copy-paste” un amendament PNL, cu mici modificări.

„În calitate de deputat PNL, în perioada vacanței parlamentare, am depus un amendament la un proiect de lege, adoptat de Senat, care înăsprește substanțial, amenzile pentru cei care dau apeluri false la 112.

Candidatul PSD la președinția România, premierul Viorica Dăncilă, face ce știe mai bine partidul sau și fură! Dacă Dragnea fură de la copii, Viorica Dăncilă fură inițiativele parlamentare ale opoziției.

Domnia sa anunță triumfalist că a majorat amenzile pentru cei care dau apeluri false, preluând cu copy-paste amendamentul PNL, cu mici modificări.

Nu este nici prima, nici ultima inițiativa liberală preluată de premierul copy-paste, Dăncilă anunțând detenție pe viață pentru criminali, doar după ce un proiect legislativ similar a fost depus de PNL.

Tot în vacanța parlamentară, când noi munceam, iar Viorica Dăncilă era în campanie internă în PSD. În calitate de inițiator al acestor proiecte legislative și amendamente, îi cer premierului copy-paste să nu mai fure. Are proiectele și amendamentele pe masă în parlament! Să ceară doar colegilor săi parlamentari, să le scoată din sertare și să le voteze.

Furtul se pedepsește și e o infracțiune chiar și pentru doamna Dăncilă!”, a transmis Florin Roman, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax