Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Reprezentanții PMP l-au comemorat pe ”Crăișorul Munților” la Casa memorială Avram Iancu din județul Alba

Publicat

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, alături de liderul organizației din Alba, Clement Negruț și alți reprezentanți ai formațiunii politice au fost prezenți la Avram Iancu, unde au depus o coroană de flori la statuia ”Crăișorului Munților”.

”Ceea ce trebuia să fie o sărbatoare frumoasă în inima Apusenilor, cu ocazia Târgului de fete de pe Muntele Găina, eveniment secular, de o rară frumusețe și așteptat de foarte multă lume, din nefericire s-a transformat într-un fiasco total.

Toate activitățile legate de eveniment au fost  anulate de organizatori, urmare a urgiei naturii care s-a abătut asupra mai multor localități din Apuseni în cursul zilei de vineri 16 iulie.

Așa cum bine se știe, sărbătoarea debuta cu omagierea celui care a fost ”Crăișorul Munților”, eroul național Avram Iancu.

Partidul Mișcarea Populară, ca în fiecare an, a fost prezent la acest eveniment de cinstire a marelui erou, chiar dacă omagierea într-un cadru oficial, la Crucea Iancului, nu a mai fost posibilă.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, împreună cu o delegație formată din aleși locali și județeni, condusă de președintele PMP Alba, Clement Negruț, au depus o coroană de flori și au ținut un moment de reculegere la bustul lui Avram Iancu, în curtea casei memoriale din localitatea care îi poartă numele.

Mulțumim domnului președinte Cristian Diaconescu că ne-a onorat și în acest an cu prezența, vom continua sa fim consecvenți în a ne cinsti eroii, doar așa ei vor rămâne vii în inimile și conștiința noastră ca popor”, au transmis reprezantanții PMP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax