Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat UAB: 476 de candidați s-au înscris la Universitatea din Alba Iulia, în primele două zile de admitere

Publicat

universitate

Mai bine de o treime dintre locurile subvenționate la programele de licență și jumătate dintre cele de la masterat sunt deja solicitate de către candidații înscriși în primele două zile de Admitere la UAB!

Ieri, 15 iulie 2019, a început prima etapă a ADMITERII la UAB: înscrierea candidaților la programele de licență și de masterat, în cadrul Comisiilor aferente celor cinci facultăți.

La finalul primelor două zile de înscrieri (15, 16 iulie 2019), sunt înscriși la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia un număr de 476 de candidați pentru programele de licență și de masterat.

Pe platforma online și-au depus dosarele de înscriere, pentru cele 73 de locuri special alocate, peste 170 de candidați din Republica Moldova.

Începând de astăzi își desfășoară activitatea și Comisia de Admitere a UAB organizată la Biblioteca „Alba Iulia” din Chișinău.

Candidații sunt așteptați, și în zilele următoare, în toate Comisiile Admiterii, de luni până vineri – în intervalul orar 9.00-15.00 și sâmbăta – între orele 9.00-13.00. Înscrierile se fac până la data de 25 iulie 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax