Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat USR-PLUS: Revoluțiile adevărate se fac la VOT! Mergeți la vot și îi vom învinge! Nu îi lăsați să vă amaneteze viitorul

Publicat

Echipa USR-PLUS a încheiat, vineri, la Alba Iulia, campania electorală printr-o acțiune în stradă prin care a declanșat simbolic „Revoluția bunei guvernări”. Membrii și simpatizanții USR-PLUS au parcurs un marș simbolic prin oraș îndemnând cetățenii să se prezinte la vot și să genereze schimbarea de care Alba Iulia are nevoie.

O parte dintre tineri, purtând pancarte în mâini, s-au poziționat în locurile în care Primăria Alba Iulia a desfășurat în ultimele zile LUCRĂRI ELECTORALE la îndemnul disperat al viceprimarului cu atribuții de primar Voicu Paul. Alții au stat în fața primăriei pentru a exprima simbolic declanșarea revoluției bunei guvernări care va aduce în administrația locală meritocrația, performanța, legea și ordinea, dar mai ales respectul pentru cetățean.

În ultimele zile Paul Voicu și PNL au înțeles că nu mai pot minți albaiulienii și au intrat în disperarea. Străzi asfaltate prost și pe grabă în zone care până acum au fost uitate de administrația liberală, proiecte scrise din pix și milioane de lei risipite în ultima lună pentru mărirea și promovarea electorală a lui Voicu Paul. Totul din buzunarele albaiulienilor.

Printre mesajele scrise, vineri, pe pancarte de echipa USR-PLUS amintim: „Oameni ca tine schimbă Alba Iulia în bine!”, „Încredere! Mai ai puțin și…TE RĂZBUNI LA VOT!”,„Întoarce pagina! Ieși la vot!”, „Fără hoție la Primărie!”, „ Stradă cu stradă, schimbăm Alba Iulia!” sau „Nu mai schimba viteza, schimbă administrația!”, cu referire la problema podului peste Râul Mureș tratată cu indiferență și aroganță de echipa Voicu Paul.

„Mesajul nostru este simplu: aveți încredere în oamenii din USR-PLUS, oameni obișnuiți ca voi, care au avut curajul să facă pasul spre politică. 2020 este anul în care oameni obișnuiți, sătui până peste cap de promisiunile nerespectate ale politicienilor clasici, se implică pentru a schimba, stradă cu stradă, comunitățile în care trăiesc. Ne vedem la VOT, în 27 septembrie, acolo unde începem împreună revoluția bunei guvernări!”, a spus Beniamin Todosiu, președintele USR Alba.

„Mi-am asumat candidatura la Președinția Consiliului Județean Alba pentru ca generația fiicei mele, care acum are 5 ani, să nu mai fie nevoită să părăsească România din cauza sărăciei și corupției cum au trebuit să o facă milioane de români în ultimii 30 de ani. Pe 27 septembrie, votați USR PLUS pe toate listele!”, a spus Mihai David, candidatul USR-PLUS pentru Consiliul Județean Alba.

„Ne apropiem de un moment crucial pentru viitorul municipiului Alba Iulia: ziua în care albaiulienii trebuie să decidă dacă vor să își ia orașul înapoi. Alba Iulia este de prea mult timp un oraș confiscat, iar interesul cetățeanului a fost uitat de administrația locală. De prea mult timp legea a fost interpretată după bunul plac al unor băieți deștepți. Pentru a schimba lucrurile în BINE în Alba Iulia e nevoie de o REVOLUȚIE. În 2020 revoluțiile se fac prin VOT! Te invit și pe tine să fii parte a revoluției bunei guvernări și să aducem împreună albaiulienii în centrul deciziilor administrației locale. E nevoie de o revoluție prin care aducem în Primăria Alba Iulia buna guvernare locală, legea și ordinea, performanța și meritocrația. Vrem o revoluție care să elimine pilele, relațiile și risipa banului public. Vrem o revoluție a bunului simț și a respectului pentru cetățean! Haideți la vot duminică și votați cu inima curată și cu gândul la Alba Iulia! Pe 27 septembrie „Revoluția pentru Alba Iulia” o putem face doar împreună! NOI și VOI împotriva LOR, cei care ți-au confiscat orașul și vor să îți amaneteze viitorul!”, a spus Gabriel Pleșa, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

Oamenii din USR-PLUS vă invită, duminică, la vot. Sunt oameni ca TINE și sunt HOTĂRÂȚI să schimbe Alba în BINE!

VEZI CUM a ORGANIZAT USR-PLUS finalul de campanie la Alba Iulia:

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeană Alba, parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”,

Cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax