Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Consiliul Judeţean a aderat la Asociaţia de Dezvoltare Agricolă Alba-Afroda

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a aderat la Asociaţia de Dezvoltare Agricolă Alba-Afroda, în vederea dobândirii calităţii de membru activ al acesteia. Scopul asociaţiei (bazată pe o colaborare franco-română) este de a sprijini dezvoltarea agriculturii în mediul rural, pe baza principiului ascendent al initiaţivei locale: “nu pentru agricultori, ci împreună cu ei”.

Administraţia judeţeană a adoptat prin hotărâre locală, în 2007, strategia de dezvoltare a judeţului Alba, până în 2013. Această strategie a fost elaborată pentru cunoaşterea activităţilor şi fenomenelor economice ce se manifestă în prezent în judeţul nostru, precum şi pentru a putea continua perspectiva pe termen mediu şi lung privind dezvoltarea economică şi social-culturală, în vederea facilitării integrării în Uniunea Europeană, precum şi pentru eficientizarea alocării şi utilizării resurselor materiale şi financiare.

Unul dintre capitolele tratate în cuprinsul acestei strategii privind dezvoltarea judeţului Alba îl constituie agricultura şi dezvoltarea rurală. Prin Asociaţia Alba-Afroda, Consiliul Judeţean va derula acţiuni de dezvoltare agricolă, particulară şi asociativă.

În calitate de membru al Asociaţiei, Consiliul Judeţean a aprobat alocarea sumei de 20.000 lei, reprezentând cotizaţia anuală pentru activitatea Alba-Afroda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax