Connect with us
Publicitate

Uncategorized

CUGIR: Directorii de şcoli, instruiţi pentru situaţii de urgenţă

isu

Publicat

Directorii instituţiilor de învăţământ din zona Cugir au fost convocaţi la o instruire legată de prevenirea situaţiilor de urgenţă, precum şi de modul în care trebuie gestionate şi controlate astfel de cazuri.

Acţiunea a  fost organizată la sfârşitul săptămânii trecute, de Inpectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) în colaborare cu Primăria şi Seviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir. La eveniment au participat lt. Florian Buciuman şi lt. Vasile Sularea, din partea IJSU, iar din partea administraţiei locale au participat viceprimarul Rodica Florea, administratorul public Călin Furdui şi insp. de protecţie civilă Mircea Zbutea.

Reprezentanţii ISU au adus în atenţia directorilor şi responsabililor instituţiilor şcolare actele normative care reglementează activitatea din domeniu. Totodată, le-au fost prezentate obligaţiile care revin conducătorilor şi personalului şcolar desemnat a se ocupa de prevenirea şi coordonarea acţiunilor privind situaţiile de urgenţă, precum şi  modul de pregătire al elevilor şi preşcolarilor.

Acţiunea de instruire a făcut parte din planul de pregătire pe anul 2011 al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax