Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Culisele excluderii senatoarei Diana Șoșoacă din AUR. Discursul ei în Parlament, oprit după un derapaj. Relația cu George Simion

Publicat

Conflictul din interiorul AUR s-a radicalizat miercuri, iar senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă, cel mai vizibil politician al partidului, a fost exclusă.

Se pare că la mijloc ar fi o neînțelegere cu președintele partidului, George Simion, care ar fi pierdut primul plan la capitolul imagine, în fața acesteia.

Șoșoacă a venit în Alianța pentru Unitatea Românilor ca reprezentant al Partidului Neamul Românesc.

Propunerea excluderii din grupul parlamentar AUR a fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric.

Cărțile au fost date pe față între cele două tabere miercuri, după ce Diana Șoșoacă a susținut un discurs de la tribuna Parlamentului, în care a susținut, fără să prezinte vreo dovadă, că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterilitate”.

Discursul său a fost însă întrerupt, iar microfonul a fost tăiat.

Intervenția a fost transmisă live pe pagina de Facebook a senatoarei, unde Diana Șoșoacă a adăugat:

„Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului. Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”

După câteva ore, ea a scris un alt mesaj, cu majuscule: „DACA TOATA LUMEA VREA SA ASCUNDA ADEVARUL, EU NU SUNT DISPUSA LA ACEST COMPROMIS!”

Ulterior, Diana Șoșoacă a mai postat pe Facebook un alt mesaj: „Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau „politically correct”?”

UPDATE:

Formațiunea politică a anuțat motivul despărțirii de Diana Șoșoacă:

”Retragerea sprijinului politic acordat dnei Diana Șoșoacă Ivanovici, având în vedere că domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax