Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum a încercat o femeie să-și ajute iubitul să scape dintr-o casă în care intrase la furat. Cei doi au fost reținuți

Publicat

femeie-catuse-arestata-inchisoare-300x169

Un bărbat care era cercetat în libertate în peste 15 cazuri de furt și iubita acestuia au fost reținuți de polițiștii din Baia de Arieș. Femeia îl ajutase să scape, după ce acesta încercase să intre într-o casă, la furat, iar proprietarul l-a prins în flagrant. Tânăra l-a așteptat cu mașina și l-a transportat rapid de la locul faptei.

Potrivit IPJ Alba, duminică, polițiștii din Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 31 de ani, din Baia de Arieș, bănuită de complicitate la furt.

Aceasta are o relație de concubinaj cu un bărbat de 28 de ani, din Baia de Arieș și, sâmbătă seara, l-ar fi așteptat în autoturism, în apropierea unei locuințe din Baia de Arieș, pentru a-l ajuta să părăsească rapid zona în care se afla casa din care bărbatul urma să fure.

Acesta ar fi încercat să pătrundă în locuință însă a fost surprins de către proprietar și a fugit.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice și l-au reținut. El nu este la prima faptă de furt, fiind cercetat, sub control judiciar, pentru cel puțin alte 15 furturi săvârșite pe raza orașelor Baia de Arieș, Câmpeni și Abrud. 

Bărbatul a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior instanței de judecată care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Concubina sa va fi prezentată în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax