Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum vede PNL Alba situația din PSD. Florin Roman: „Mi se pare o greșeală impardonabilă. Ce să-i bagi de vină lui Damian, că ți-a adus rezultate și că are realizări?”

Publicat

florin romanPSD Alba și-a făcut harakiri politic prin excluderea primarului din Ciugud, Gheorghe Damian, din partid, este de părere deputatul PNL, Florin Roman. Acesta a comentat situația în care s-au pus liderii social-democrați din Alba și spune că este o greșeală impardonabilă să excluzi un om care și-a făcut treaba din toate punctele de vedere. Roman a mai spus că PNL nu poate să fie decât avantajat de situație și că, atât timp cât Ioan Dîrzu se va afla la conducerea partidului, liberalii vor fi mereu învingători în Alba.

„A-l da la o parte de domnul Damian mi se pare o greșeală impardonabilă. Am înțeles că a fost acuzat de blat cu PNL-ul. Păi, dacă vă uitați pe rezultate, omul a obținut niște rezultate foarte, foarte bune și vă spun că niciodată domnul Damian nu a făcut campanie atât de puternică pentru PSD cum a făcut în această campanie. Întâmplător, ne-am potrivit pe aceleași zone pe care am făcut campanie și vă pot spune că domnul Damian a făcut campanie din casă în casă, îmi spuneau oamenii că a venit primarul de la Ciugud pe la ei, aveau materiale”, spune Florin Roman.

Deputatul este de părere că excluderea lui Damian este doar o manevră a președintelui Ioan Dîrzu de a scăpa de un competitor puternic care l-ar putea da jos din fruntea partidului.

VEZI: DECIZIE ȘOC în PSD Alba: Cel mai performant primar, Gheorghe Damian și directorul Poștei – EXCLUȘI din partid. Senatorul Breaz, atenționat!

„E o chestiune de reglaj probabil pentru competiția lor internă, dar ce să-i bagi de vină acestui om, că ți-a adus rezultate și că din punct de vedere administrativ are realizări? Eu sper că domnul Damian va face contestație și vă spun, ca om care cunoaște procedura, că o asemenea contestație trebuie admisă, pentru că ceea ce i s-a invocat domnului Damian nu să în picioare de niciun fel.

A fost clar o reglare de conturi și o îndepărtare a unui potențial adversar al lui Dîrzu la președinția PSD Alba. Nu poți să dai afară un primar ca Damian, mai ales că omul și-a și exprimat de mai multe ori poziția, că nu-și dorește președinția PSD-ului. Nu e un om care lucrează la temelia lui Dîrzu, e un om care și-a făcut treaba, omul are o linie administrativă, are responsabilități foarte mari pe Asociația Comunelor din România și își face foarte bine treaba. Ce să vă zic, și-au făcut rău degeaba”, a spus Florin Roman.

„Atâta timp cât Dîrzu va fi președintele PSD Alba, din punctul meu de vedere, ei nu vor putea câștiga niciodată alegerile. Sigur că ne convine că domnul Dîrzu este președinte al organizației PSD și îi dorim să rămână cât mai mut timp”, a încheiat Florin Roman.

VIDEO: URZEALA TRONULUI în PSD Alba. Un nou episod: Damian și Florea contestă decizia de excludere din partid! Surse: și alții sunt vizați!

VIDEO (de la minutul 11.00):

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. corint

    joi, 19.01.2017 at 17:10

    Nu va suparati stimate om politic DAMIAN!
    TRECETI o data la PD si ati rezolvat problema.
    Acum stie tot poporul ca asta este calea.
    Nu se poate lucra la doua capete.
    Asta este viata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax