Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Daniel Breaz, prima reacție după ce a trecut în partidul condus de Victor Ponta: Noul început este ProRomânia Social-Liberal


Publicat

Proaspăt intrat în partidul condus de Victor Ponta, fostul social democrat, Daniel Breaz a motivat pe Facebook trecerea la PRO România.

Mai mult de atât, Daniel Breaz a intrat în PRO România chiar în momentul în care partidul lui Ponta a făcut o alianță pentru Alegerile Parlamentare cu formațiunea condusă de Calin Popescu Tăriceanu, ALDE. 

” Dacă în urmă cu câteva luni vorbeam despre încheierea unui parcurs politic alături de un partid căruia i-am dăruit încredere timp de mai bine de 20 de ani de muncă asiduă, astăzi voi vorbi despre un nou început. Și îmi vin în minte cuvintele marelui scriitor francez Paul Valéry care ne amintește că fiecare început este o consecință – fiecare început încheie ceva.

Noul început este ProRomânia Social-Liberal. Consider că reprezintă o alegere potrivită în primul rând datorită culturii organizaționale pe care o are la bază: a face politică în interesul cetățenilor.

Iar această paradigmă constructivă înglobează experiența a doi dintre cei mai performanți premieri ai României, doi dintre liderii care au capacitatea să ne îndepărteze de prăpastia în a carei proximitate ne aflăm și, concomitent, să ducă țara pe drumul prosperității.

Complexitatea contextului actual revendică implementarea unor politici de incluziune socială și a unei gândiri de factură liberală în economie.

Prin acest echilibru, ProRomânia reprezintă o alternativă serioasă, modernă, europeană, care oferă voce tuturor celor care generează proiecte durabile, sănătoase pentru dezvoltarea țării.

Consider că alături de echipa ProRomânia proiectele pe care le am în agenda de priorități pentru județul Alba vor căpăta contur și vor fi implementate cu succes, nefiind viciate de egouri gonflate sau interese personale obscure și fără nicio legătură cu bunăstarea cetățenilor”, a scris Daniel Breaz pe Facebook.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comments

 1. Tradatori

  duminică, 18.10.2020 at 13:13

  Tradatorii raman si sunt perceputi asa cum se cheama!

 2. pilu

  duminică, 18.10.2020 at 13:53

  Te-ai inscris intr-un partid care face politica in interesul catateanului. Bravo ! Poti sa-mi dai un exemplu de partid care spune ca NU face politca in interesul cetateanului ? ATENTE spune, ca de facut nici unul nu face ceea ce tot sustii tu. Ti-ai dat cu stangul in dreptul de la inceput.Ai noroc ca nu doare.

 3. Dele Ali

  duminică, 18.10.2020 at 15:14

  Domnule Breaz stiti ce nu pot pricepe? Cum un matematician de talia dvs. se lasa dus in halul asta…Sa faci echipa cu Ponta un mincinos/plagiator ,un tip fara caracter, cu Dragnea ,Tariceanu s.a.m.d. e cel putin o dovada de imaturitate!
  Sincer cred ca sunteti un oportunist si atat! Despre caracter m-am lamurit la tv…..

 4. dolfi

  duminică, 18.10.2020 at 18:08

  Daniel, ti-ai dat cu tesla-n oua… Acum ce vei face?? Iti vei obliga subalternii sa treaca la ProRomania, dupa ce i-ai obligat sa se inscrie in PSD?

  Mai ramai la universitate? sau pune PSD alt politruc?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Focarul de la centrul pentru persoane cu dizabilități Gârbova: 37 de beneficiari și 6 angajați pozitivi. Precizări DGASPC

Publicat

protectia copilului

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Alba transmite precizări despre focarul COVID depistat la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Gârbova, aflat în subordinea instituției. Potrivit sursei citate, în urma procedurii de testare a salariaților și a beneficiarilor din cadrul centrului, rezultatul privind infectarea cu noul coronavirus a fost pozitiv pentru 43 de persoane (6 angajați și 37 beneficiari).

”Starea de sănătate a beneficiarilor este bună, până în prezent au fost internați în unități sanitare doi beneficiari. La nivelul unității rezidențiale, monitorizarea nivelului saturației de oxigen din sânge și a temperaturii  beneficiarilor este asigurată de către medicul centrului și asistentele medicale.  De asemenea, este menținută legătură permanentă cu un medic infecționist și medicul de familie, în vederea stabilirii schemei de tratament adaptată fiecărui beneficiar.

Beneficiarii negativi au fost izolați într-o zonă separată de cei pozitivi, în funcție de complexitatea afecțiunilor medicale. Starea lor de sănătate este monitorizată permanent de personalul din cadrul serviciului social”, transmite DGASPC.

Potrivit sursei citate, activitatea personalului din cadrul centrului a fost organizată în așa fel încât să se limiteze la maximum interacțiunea dintre beneficiari, dar și între personalul aflat de serviciu.

Se derulează permanent acțiuni de igienizare și dezinfectare a spațiilor și a obiectelor, sunt asigurate stocurile de materiale și echipamente de protecție și se aplică toate dispozițiile și recomandările Direcției de Sănătate Publică Alba.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Ninsoare pe pârtiile de schi de la Șureanu. Un strat subțire de zăpadă s-a așternut peste munte

Publicat

Un strat subțire de zăpada s-a așternut pe pârtiile de schi de la Șureanu, vineri dimineață. 

Un cititor Alba24 a trimis o serie de fotografii, surprinse în zonă.

Vine iarna în Șureanu

Zona Munților Șureanu este în general cea în care se înregistrează în fiecare an primele ninsori din județul Alba (Vf. Pătru 2130 m, Vf. Șureanu 2059 m) și totodată ultimul loc în care vine primăvara.

În urmă cu aproximativ o săptămână, a nins și în Luncile Prigoanei, în apropiere de Șureanu.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Cosmin Arion, candidat PRO România la Senat: ”PRO mens sana in corpore sano!”

Publicat

Un foarte bun și vechi proverb latin spune minte sănătoasă într-un corp sănătos. Formula poetului roman Juvenal a încercat să scoată în evidență tot ce este mai important pentru noi oamenii încă din primele secole ale erei noastre.

În timpul pandemiei ne-am confruntat cu îngrădirea dreptului de a face sport, fie că vorbim de fotbal cu prietenii, tenis, alergat pe stadioane, prin parcuri sau doar ideea de a face mișcare chiar și singuri, cu toată distanțarea socială din lume.

După aproape un an de când SARS-COV-2 ne bântuie viețile, un lucru este tot mai clar: o vitaminizare eficientă și activitatea sportivă sunt cele mai bune arme de a lupta cu o boală nevăzută și pentru unii chiar inexistentă. Nu voi afirma niciodată existența sau inexistența virusului, dar este o evidență faptul că sănătatea noastră depinde foarte mult de libertățile noastre ca indivizi ai acestei societăți.

În timp ce această guvernare oarbă PNL este preocupată să dea tunuri financiare cu importurile de măști și dezinfectanți, pentru ca mai apoi să ne închidă în case, eu cred că este vital să încercăm să ne păstrăm cât mai mult sănătatea fizică și mentală.

Spitalele sunt pline, parcurile sunt goale… Susțin și încurajez mișcarea sub orice formă! Din acest motiv sunt PRO deschiderii terenurilor de sport, bazinelor de înot (cantitatea de clor din apă anihilează corona virusul), parcurilor etc.

Îngrădirea libertăților noastre nu trebuie să ne afecteze dreptul la o viață sănătoasă, prin mișcare și sport. Când ei ne vor din nou închiși în case, NOI suntem PRO DESCHIDERE cu o responsabilitate asumată!” – Cosmin ARION, candidat Senat PRO ROMANIA.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cutremur de 7 grade pe scara Richter în Grecia și Turcia. A fost resimțit până în insula Creta

Publicat

cutremur

Un cutremur puternic a lovit coasta Mării Egee a Turciei, la nord de insula greacă Samos, potrivit unor declarații oficiale.

Cutremurul cu magnitudinea 7,0, la aproximativ 17 km (11 mile) de coasta provinciei de vest a Izmirului, a fost resimțit la fel de departe ca Atena și Istanbul, potrivit BBC.

Nu există informații cu privire la eventuale victime, dar imaginile din orașul turc Izmir arată clădiri care se prăbușiseră.

Potrivit rapoartelor, cutremurul de vineri a fost resimțit și pe insula grecească Creta.

Videoclipul de pe rețelele de socializare a arătat oameni care caută printre dărâmăturile clădirilor prăbușite.

Video: greekcitytimes.com

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate