Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Dar de Crăciun”, bal de caritate organizat de Academia Elisa, în sprijinul copiilor din familii defavorizate din Zlatna

Publicat

Asociația pentru Educație și Sănătate Complementară Academia Elisa din Alba Iulia organizează Balul de Caritate „Dar de Crăciun„, editia a II-a. Evenimentul este organizat cu scopul ajutorării copiilor proveniți din familii defavorizate și se va desfășura în data de 21 decembrie, ora 18.00, la White Palace din Alba Iulia, strada Al. I. Cuza, Nr. 25c, au transmis organizatorii.

Balul este organizat în parteneriat cu Serviciul de Asistență Socială a Primăriei Zlatna și are, așa cum s-a menționat un scop caritabil, în beneficiul copiilor proveniți din familii defavorizate din zona Podul lui Paul și Zlatna. Proiectul se derulează cu sprijinul dedicatei psihologului Georgeta Iusco, din cadrul Serviciului public de asistență socială Zlatna.

”Locurile sunt limitate iar invitațiile pot fi obținute începând din data de 12 decembrie, contactându-ne pe site sau la Elisa Med (0258811083). Costul este de 100 lei/persoană și include consumația: aperitive tradiționale, băuturi, cafea, desert. În rest, orice dar este binevenit. Ne ajută mult dacă invitații ne comunică din timp și preferințele lor culinare: meniu de post sau nu. Programul artistic va fi susținut de Ansamblul Jidvei România, dirijat de maestrul Stelian Stoica, care, împreună cu Ștefan Boldijar și Semnal M, vor face un spectacol de neuitat” au transmis organizatorii.

Copiii de la Academia Elisa au organizat în 2018 prima ediție a Concertului de Caritate „Dar de Crăciun” la Palatul Cultural din Blaj, în beneficiul copiilor instituționalizați de la Centrul de Plasament Blaj. Proiectul a fost realizat atunci cu sprijinul primarului Gheorghe Valentin Rotar, cu susținerea SC Jidvei SRL, SC Fair Play Srl, SC Transeuro Srl și a multor altor oameni buni și generoși.

Tot în 2018, grupul de copii de la Academia Elisa au fost invitați la Concertul de Crăciun susținut de Semnal M la Teatrul Național Cluj.

”Acum, prietenii noștri de la Semnal M, împreună cu Ansamblul Jidvei vor fi alături de noi pentru un spectacol de neuitat, la Alba Iulia”, au adăugat organizatorii evenimentului.

Despre Academia Elisa

”Scopul organizației „Academia Elisa” este de a sprijini dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor prin activități nonformale: tehnici preluate din teatru, prin muzică, jocuri, responsabilizare socială și multe altele, pentru ca aceștia să devină perfect adaptabili la provocările viitoare.

Pentru ca ei sa fie capabili „sa-si joace cat mai bine viitoarele roluri” in viata. Prin activitatile pe care le desfasuram in parteneriat cu diferite institutii publice (DSP, Autoritati publice locale) și cu companii de renume, copiii se familiarizează cu atmosfera de lucru, cu responsabilitatile viitoare și, vor putea începe încă de pe acum, să-și construiască visurile și imaginea unei viitoare lumi mai bune.

Împreună cu departamentele de resurse umane ale companiilor care înțeleg importanța adaptării strategiilor la noile provocări, vom putea implementa activități educative, complementare, care să pregătească copiii pentru momentul intrării pe piața muncii.

La Academia Elisa – Alba Iulia, am proiectat împreună un spațiu-timp pentru dezvoltarea integrală, liberă și armonioasă a copiilor. Un loc și un timp în care ei se joacă învățând și învață, jucându-se, noi deprinderi, aptitudini, cunostiințe și capacități, utile pentru viitorul lor” au transmis reprezentanții Asociației.

ACADEMIA ELISA :

– organizează cursuri de pregătire și dezvoltare personală, seminarii, conferințe, dezbateri publice, tabere, școli de vară, programe de parenting,

– consiliază membrii asociaţiei şi alte persoane interesate,(părinţi, profesori, educatori), în conformitate cu scopul şi obiectivul asociaţiei,

– derulează programe de prevenţie, screening, profilaxie, conştientizarea riscurilor unor afecţiuni, a consumului de stupefiante, fumat, consumul de alcool, in parteneriat cu DSP Alba sau cu alte institutii publice sau persoane juridice interesate

– dezvoltă programe proprii şi în regim de parteneriat cu alte entități juridice ( ONG, societaţi şi autorităţi sau instituţii publice) din ţară şi străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax