Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Declarații ȘOCANTE de la elevele profesorului cercetat pentru corupere sexuală: ”Întreba de câte ori o facem”

Publicat

Profesorul de sport de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia este cercetat de polițiști pentru corupere sexuală de minori. Viorel Oargă, în vârstă de 60 de ani, este acuzat de eleve că le pipăia în timpul orelor şi că le pune întrebări obscene. Detalii șocante despre comportamentul profesorului încep să fie făcute publice de elevii școlii.

„M-am accidentat la picior, iar acesta mi-a pus mâna pe fund. Şi m-am mai accidentat o dată la spate, iar acesta mă pipăia pe picioare şi efectiv îmi strângea picioarele şi făcea ca un fel de semne obscene. Şi nu înţeleg de ce. La fetele din clasă se întâmplă de multe ori să mai pună mâna pe orice parte a corpului pe care nu ar fi ok să pună mâna şi ne pune întrebări intime la care noi nu răspundem. Dacă ne spălăm la ..zonele intime şi dacă …nu ştiu, de câte ori o facem” a declarat o elevă pentru digi24.ro.

„ Și pe vremea când eram eu la școală se vorbea despre el că ar face așa ceva. Și da, vorbea urât cu fetele” spune un fost elev. 

Viorel Oargă susține că acuzațiile aduse sunt false și susține că există situații la educație fizică în care este necesar un contact fizic cu elevul.

„M-am apropiat de o elevă mai mult pentru că a fost o vreme bolnavă şi a venit la ora de educaţie fizică. Eu am pus mâna pe umărul ei şi am zis bravo, mă bucur că ai venit la ora de educaţie fizică. Sunt situaţii la educaţie fizică când se poate realiza un contact fizic.” sune profesorul de educație fizică” susține profesorul.

Viorel Oargă a fost sancționat de conducerea școlii cu o scădere de 15% din salariu însă nu a fost suspendat din activitate. Acesta preda de 40 de ani şi este de mai bine de 20 de ani la această şcoală.

VEZIProfesorul cercetat pentru corupere sexuală de minori: „Sunt acuzaţii false pe care trebuie să le resping”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax