Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul Potor: Nu sunt motive ca Dîrzu să plece de la conducerea PSD Alba, dacă obținem rezultate slabe la alegeri

Publicat

IMG_2334 Deputatul Călin Potor a vorbit, în cadrul unei conferințe organizate joi, la sediul PSD Alba, că organizația din Alba o să își asume orice s-ar întîmpla la alegeri:  ”Dacă o să câștigăm, o să fie o victorie comună, dacă pierdem este o înfrângere care o împărțim toți”. De asemenea, Potor a declarat că nu sunt motive pentru ca deputatul Ioan Dîrzu să plece de la conducerea județeană a partidului, în cazul unor rezultate slabe obținute la alegeri. Totodată, Călin Potor a ținut să precizeze că nu este pregătit să fie președintele partidului, în cazul în care va fi nevoie de un președinte pentru organizația din Alba

”Nu sunt motive pentru ca Ioan Dîrzu să plece de la conducerea partidului. În primul rând în Alba suntem toți spate în spate. Dacă o să câștigăm o să fie o victorie comună, dacă pierdem este o înfrângere care o împărțim toți pe bucata noastră. Am convingerea că nu decapitând o organizație, ci punând-o la treabă poți să ai rezultate.” a declarat Călin Potor.

Acesta a mai precizat că nu trebuie schimbat președintele ci mentalități. ”Trebuie să schimbăm mentalitățile oamenilor, începând de la administrația publică, primari, viceprimari, consilieri, care pot face mai mult – s-a dovedit că nu pot face mai mult, și acei oameni care au știut să vină doar când am tăiat panglici, am băut șampanie și a fost bine în partid, dar când a fost de umblat pe stradă au stat toți cu coada colac și s-au ascuns.” a spus deputatul. 

În momentul în care am venit în partid am spus clar: 1. – vin fără să am niciun fel de pretenții, 2. – vin să fie liniște în partid, 3. – sunt lângă Dîrzu, 4. – nu sunt pregătit să fac un astfel de pas. Un om care vine într-un partid și nu are un an de zile vechime nu are ce să caute pe o astfel de poziție. Până în ultima secundă voi sta lângă Ioan Dîrzu, chiar dacă o să avem probleme la București, explicând de ce avem problemele astea. Nu sunt probleme lui Dîrzu, sunt probleme care există în tot ardealul față de PSD, aici avem măcar trei partide de valori apropiate, care au luat peste 25%.”, a mai declarat deputatul Călin Potor. 

Acesta a făcut mai apoi referire la propunerile sale pentru perioada imediat următoare alegerilor: ”Am să propun colegilor mei, ca luni să ne odihnim, de marți intrăm în campanie electorală pentru locale și parlamentare din 2016 și începem să ne facem organizațiile așa cum trebuie să fie. Acum se vede când ai o organizație în care doar președintele îți fuge pe stradă la nivel de comune și restul, toți cu probleme, ba la pădure, ba la vie, ba la storsul mustului. Când consilierii pe care îi ai la comune au partizat cu primarul de te miri ce culoare. Ori facem politică, ori facem un fel de cumetrie locală.”

Referitor la șefia PSD, dacă Victor Ponta va ajunge președinte, deputatul Călin Potor a declarat ”Mi se pare un om care a muncit, a tras pentru partid, știe ce este partidul acesta, eu m-aș duce pe numele lui (Dragnea – n.r.). Eu aș considera că este o chestie ok cu el președinte, nu știu, cred mai departe că președintele trebuie să fie din zona Bucureștiului.”

În încheiere, întrebat de ceea ce le-a spus Dragnea la București, imediat după rezultatele slabe obținute la alegeri, acesta a precizat: ”În orice caz, nu a fost nimeni lăudat. Cuvintele lui (Dragnea – n.r.) au fost: puneți-vă pe treabă, faceți campanie, nu stați în sedii, nu încercați să fentați alegerile.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax