Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi senatori de Alba, două opţiuni diferite pentru şefia PDL: Blaga şi Boc

Publicat

Senatorul PDL Alba, Alexandru Pereş, îl preferă pe Vasile Blaga şef la PDL, în special pentru că viziunea politică a acestuia lasă loc de dialog între putere şi opoziţie şi ar putea detensiona relaţiile între aceştia. Pe de altă parte, senatorul democrat liberal Nicolae Dobra a declarat că îl va vota pe Emil Boc şi speră să nu regrete decizia luată. Al treilea candidat, Theodor Paleologu, este inexistent în peisajul opţiunilor, asta şi pentru că moţiunea prezentată de el este axată mai mult pe latura culturală.

Despre opţiunile celorlalţi colegi care fac parte din delegaţia PDL, 36 la număr, Alexandru Pereş refuză să comenteze. „Nu vrem să constrângem pe nimeni. Fiecare va vota pe cine doreşte”, a precizat senatorul. Acesta consideră ca toţi candidaţii trebui să aibă voturi, pentru a nu fi supărare.

Alegerile pentru şefia PDL au fost programate în data de 14 mai, la Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax