Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru furt calificat: Patru bărbați din Jidvei au furat tuburi din PVC dintr-un sat vecin unde se lucrează la rețeaua de canalizare

Publicat

Patru bărbați din Jidvei sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși transportând cu căruța tuburi din PVC. În urma unor cercetări preliminare, polițiștii au stabilit că tuburile proveneau de pe un șantier dintr-un sat vecin, în care se lucrează la rețeaua de canalizare. Oamenii legii au recuperat bunurile și le-au înapoiat păgubiților.

În data de 18 mai 2014, ora 01.10, Poliţiştii Postului de Poliţie Sâncel, i-au prins în flagrant pe B.F., de 36 de ani, B.G.D., de 34 de ani, B.C., de 29 de ani şi S.G., de 26 de ani, toţi din comuna Jidvei, imediat după ce au sustras 3 tuburi din PVC, cu o lungimea de 15 metri fiecare şi diametrul de 20 de centimetri, pe care le transportau cu o căruţă spre localitatea Sîntămărie.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cei 4 bărbaţi au sustras tuburile PVC din localitatea Veseuş, unde administraţia locală efectuează lucrări la reţeaua de canalizare. Prejudiciul, estimat la valoarea de 900 de lei, a fost recuperat integral.

Faţă de cei 4 bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax