Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două posturi noi la Consiliul Judeţean Alba: Consilier juridic pentru executare silită şi inspector de specialitate la compartimentul de cultură şi educaţie

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a hotărât modificarea statului de funcţii al instituţiei, prin crearea a două posturi, de consilier juridic, respectiv inspector de specialitate. În primul caz, a fost necesară suplimentarea de post din cauza numărului mare de dosare de executare a creanţelor bugetare, iar a doua funcţie este inclusă în Compartimentul Cultură, educaţie şi relaţii interinstituţionale.

Urmarea a numărului mare de dosare privind executarea şi încasarea creanţelor bugetare provenite din impozite, taxe, chirii, redevenţe, amenzi pe care Compartimentul Urmărire, încasare, venituri şi executare silită le are în lucru, precum şi a creşterii numărului de procese aflate pe rolul instanţei judecătoreşti se impune înfiinţarea unei funcţii publice de execuţie de consilier juridic în cadrul acestui compartiment. Consilierul juridic va îndeplini în special atribuţii privind întocmirea dosarelor de executare silită, se arată în motivarea adusă în atenţia consilierilor judeţeni.

De asemenea, pentru realizarea activităţilor Compartimentului Cultură, educaţie şi relaţii interinstituţionale în conformitate cu programul anual aprobat prin hotărârea CJ a fost considerată necesară înfiinţarea postului contractual de inspector de specialitate.

Menţionăm că, în prezent, Consiliul Judeţean Alba funcţionează cu 165 angajaţi, în 9 direcţii şi servicii, inclusiv management şi Salvamont.

Conform prevederilor art.104 din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, preşedintele consiliului judeţean întocmeşte şi supune spre aprobarea consiliului judeţean organigrama şi statul de funcţii ale aparatului de specialitate al Consiliului judeţean Alba.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mitica

    duminică, 04.11.2012 at 12:41

    Ce faceti? Nu o „luati” pe fostul ********* secretar de stat Oana B. ca noi cei de la „Tehnic” asteptam sa scapam de ea precum dracul de tamaie……….

    • dana

      duminică, 04.11.2012 at 22:28

      Zau? Dar ce va face?

  2. .........

    vineri, 18.01.2013 at 08:52

    cu siguranta aveau pe cineva de angajat si atunci ce s=au gandit sa mai scoata 2 posturi noi. de ce mi se pare ca cei care ocupa posturile sunt cunostinta cuiva? PANA NU STIM SA NE IMPUNEM PRINCIPII SI SA LE RESPECTAM VA FI VAI DE CAPUL NOSTRU!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax