Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dragnea nu demisionează de la șefia PSD, dar renunță la candidatura la președinție în favoarea lui Tăriceanu sau Firea

Publicat

firea

Președintele PSD, Liviu Dragnea nu și-a anunțat demisia, în această seară, în cadrul Delegației Permanente a partidului, așa cum s-a vehiculat duminică seara, dar a renunțat la candidatura la președinție.

Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că PSD trebuie să aleagă în perioada următoare candidatul pentru prezidențiale, menționând în acest sens numele Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, cu care șeful social-democraților a fost în conflict.

PSD ar trebui să-și aleagă candidatul între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu, a spus Liviu Dragnea, după ce au fost făcute publice primele rezultate ale exit-poll-ului CURS/Avangard, singurul acreditat de BEC, pentru alegerile europarlamentare 2019 și referendumul pe justiție.

„Eu cred că PSD foarte curând trebuie să-și desemneze un potențial candidat și foarte curând trebuie sa facă această analiză care dintre cei doi, candidatul ALDE și PSD este cel mai potrivit. Analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Liviu Dragnea, confirmând astfel indirect că nu va candida la Președinție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax