Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Echipele Colegiului „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia premiate la Târgul Firmelor de Exercițiu „Rivulus Dominarum Tineret” organizat la Baia Mare

Publicat

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia a fost premiat la cea de-a VII-a ediție a Târgului Firmelor de Exercițiu “Rivulus Dominarum Tineret” organizat în perioada 6-7 decembrie la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare. Liceul din Alba Iulia a participat cu 5 firme de exercițiu.

FE Aurul Apusenilor SRL (coordonator prof. Popa Victoria), FE Business Gifts SRL (coordonator prof. Ciocan Carmen), Fe Delycia SRL (coordonator prof. Ciocan Carmen), FE Miss Stars SRL (coordonator prof. Furdui Amalia) și FE White Lady SRL (coordonator prof. Popa Victoria) sunt firmele care au fost înscrise la târg.

În total au fost înscrise 84 de firme de exercițiu, din 15 judete, respectiv Alba, Arad, Bihor, Hunedoara, Iași, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Constanța, Galați, Argeș, Ialomița, Vrancea, Buzău, Vâlcea și municipiul București, cât și trei firme de exercițiu din Serbia.

În cadrul târgului, elevii participanți și-au pus în aplicare competențele antreprenoriale exersând cu succes comunicarea cu parteneri de afaceri și dezvoltarea spiritului de echipă, cât și creativitatea în promovarea unei afaceri.

Concursul din cadrul târgului a fost organizat pe zece secțiuni, firmele de exercițiu de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia fiind premiate la șase dintre acestea: FE Aurul Apusenilor SRL – locul I la ”Cel mai bun stand” și locul al III-lea la ”Cel mai bun catalog creativ”, Fe Delycia SRL – locul al III-lea la ”Cea mai bună prezentare a firmei” și premiul special pentru ”Cele mai bune materiale promoționale”, FE White Lady SRL – premiul special pentru ”Cel mai bun vânzător” și FE Business Gifts SRL – 3 mențiuni: Mentiunea I pentru “Cel mai bun stand”, Mentiunea I pentru “Cele mai bune materiale promotionale” si Mentiunea I pentru “Cel mai bun spot publicitar”. Prin participarea la Târgului firmelor de exercițiu “Rivulus Dominarum Tineret”, elevii Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia îndrumați de profesorii coordonatori au dovedit încâ o dată că firmele de exercițiu, datorită interdisciplinarității și valorificării diferitelor capacități, le dezvoltă deprinderi, competențe și experiențe ce le vor proba pe piața muncii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alina

    miercuri, 11.12.2013 at 21:51

    FE BusinessGifts SRL a obtinut 3 mentiuni. Mentiunea I pentru „Cel mai bun stand”, Mentiunea I pentru „Cele mai bune materiale promotionale” si Mentiunea I pentru „Cel mai bun spot publicitar”

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 11.12.2013 at 22:29

      @Alina, multumim, au fost adaugate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax