Connect with us
Publicitate

CUGIR

Fabrica de Arme din Cugir și-a întrerupt activitatea după ce un angajat ar fi intrat în contact cu un bolnav de coronavirus

Publicat

fabrica de arme cugir 2

Fabrica de Arme Cugir și-a întrerupt activitatea după ce un angajat ar fi intrat în contact cu o persoană (membru al familiei care a călătorit în străinătate) confirmată pozitiv cu noul coronavirus, au declarat pentru Alba24, surse din cadrul Ministerului Economiei. 

La nivelul fabricii s-a luat decizia ca activitatea să fie oprită în perioada următoare, urmând ca apoi toți angajații să intre în concediu de Paște și ulterior în șomaj tehnic, până luna viitoare, cel mai probabil până în 4 mai.

Conducerea fabricii nu a putut fi contactată. La numerele de telefon de pe site nu răspunde nimeni (deși este vorba despre o companie din domeniul securității naționale), fiind conectate la un fax automat.

Siteul fabricii nu oferă nici un fel de informație legată de acest subiect.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax