Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

Festivalul ”Zilele Tineretului” la Cugir, în 4 și 5 mai. Muzică live, flashmob, distracție. PROGRAMUL

Publicat

afis zilele tineretului cugir 2019

La Cugir, Festivalul ”Zilele Tineretului”, ediția a XII-a se va desfășura în acest an în perioada 4 – 5 mai, în incinta Stadionului Parc. Sunteți invitați la concerte cu muzică live, flashmob și distracție.

Începând de sâmbătă, 4 mai, ora 17.00 și până duminică seara, stadionul „Parc” din localitate, va fi gazda celei de a XII –a ediții a Festivalului „Zilele Tineretului”, eveniment organizat de către Primăria, Consiliul Local Cugir împreună cu Centrul Cultural Cugir.

Cel mai așteptat moment este cel care va marca închiderea festivităților, respectiv spectacolul care va avea loc duminică, 5 mai. Atunci sunt așteptați să urce pe scenă cei din formația „TAXI”.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, vor fi organizate manifestări dintre cele mai variate: spectacole de muzică pentru toate gusturile, parcuri de distracții pentru cei mai mici, street dance, flashmob.

Dintre invitații speciali ai festivalului se numără: Melina, Macanache, Luna Amară (formație de rock- Cluj –Napoca), Alina Manole, formația folk –rock Odyssey (Suceava).

PROGRAM

Sâmbătă, 4 mai, ora 12.00

Parc de distracție pentru copii / Stadionul ”Parc”

Sâmbătă, 4 mai, ora 17.00

Street Dance – Școala de dans Mirabela Herlea

The Beat

NIB

Millenium C

Serenity

Mișcare și culoare – Flashmob

Melina

Macanache

Gav

Luna Amară

program zilele tineretului cugir 2019

Duminică, 5 mai, ora 17.00

Vali Iloae

Vasile Palfi

Happy Hippie

Aprentis

Florin Camen

Alina Manole

Odyssey

Taxi

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Daniel Zdrânc: PSD a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

Publicat

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor și stimularea economiei, a transmis vicepreședintele PSD Alba, Daniel Zdrânc. „Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

APIA Alba: Până în 31 mai, fermierii pot depune modificări la Cererile Unice de Plată, fără penalităţi

Publicat

apia alba iulia

În perioada 16 – 31 mai inclusiv, la sediile Centrelor județene/locale APIA, fermierii pot depune modificări la Cererile Unice de Plată depuse în cadrul Campaniei 2019, fără penalităţi, transmite APIA Alba. În conformitate cu art. 1 din Ordinului Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 69/2019, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură are obligația […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman: 10 motive pentru care să votezi PNL și să votezi DA la referendumul împotriva corupției

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Ca deputat PNL de Alba, îi îndemn pe cei care cred în mine să iasă la vot în 26 mai, să pună ștampila pe candidații PNL și să voteze cu DA pe cele două buletine la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis împotriva corupției. Am să prezint 10 motive pentru care cred că susținerea PNL […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Claudiu Răcuci (PNL): De ce oare se chinuie PSD să trimită europarlamentari la Bruxelles?

Publicat

racuci

Claudiu Răcuci (PNL) – De ce oare se chinuie PSD să trimită europarlamentari la Bruxelles, atâta vreme cât ei sunt cei mai mari duşmani ai Uniunii Europene? Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci consideră că PSD şi ALDE au devenit cele mai nefrecventabile partide din Uniunea Europeană, deoarece, prin acţiunile şi declaraţiile lor, au demonstrat […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate