Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident rutier la intersecţia străzii Brânduşei cu B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. O femeie a fost rănită după ce trei mașini au intrat în coliziune

Publicat

IMG_2768 Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața în zona Colegiului Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Trei mașini au intrat în coliziune din cauza neacordării de prioritate.

Potrivit IPJ Alba, în data de 11 noiembrie, la ora 8.06, la intersecţia străzii Brânduşei cu B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, P.A., de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a –fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, care circula din sens opus.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 37 de ani, pasageră în autoturismul condus de P.A., a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia.

Cei 3 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax