Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concert CTC la „Habitat”. Vezi cum s-au distrat albaiulienii pe ritmuri de hip-hop

Publicat

Vineri seara, atmosfera din Clubul „Habitat” din Alba Iulia a fost asigurată de trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate). Pe ritm de hip-hop, albaiulienii s-au bucurat de turneul pe care artiştii l-au lansat în aprilie 2012, la 10 ani de la lansarea EP – Secretul din Atom.

C.T.C. (Controlul Tehnic de Calitate) este o trupă de hip-hop înfiinţată la Bucureşti, în 1999. Foştii membri E.L.I.T.A. – L Doctor şi Deliric 1 – împreună cu Vlad Dobrescu şi DJ Paul au pus bazele primului label independent de hip-hop „Facem Records”. În 2002, au organizat concertul „Reanimare 101”, la care au participat, pe lângă CTC, şi nume ca Da Hood Justice, K-Gula, Cedry2k, Nwanda, Khidja Cloud Society, Raku, Pirats Klan. În acelaşi an, „Facem Records” lansează EP-ul CTC & Cedry2k – Secretul din Atom, după care membrii trupei sunt invitaţi pe albumele unor formaţii consacrate: R.A.C.L.A., Da Hood, K-Gula, Bitză sau Zale. În 2005, trupa scoate pe piaţă albumul CTC – Dificultăţi Tehnice. „Un material non-conformist cu o puternică tentă revoluționară anti-sistem”, este o descriere a acestuia şi este vândut în peste 10.000 de unități. De atunci, membrii trupei lansează solo sau împreună, în colaborare cu artişti din ţară sau de peste hotare, alte albume care s-au bucurat de succes: Scăpat de sub control (2010 – DOC), Inspecţia Tehnică (Periodică – ITP,  2011 – Deliric 1), Rapcapitulare (2011 – DOC), Lucrare de control (2011 – DOC). Dintre single-urile promovate, amintim: Genti de bani și Muzica, Linii de tramvai, Ambrozie, Fraiere.

Vă prezentăm imagini de la eveniment. Foto: Vali CIONTEA

[nggallery id=372]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax