Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Polițiștii din Alba au sărbătorit 197 de ani de activitate alături de elevi. Activități de informare și prevenire

Publicat

politie activitati

Sute de copii de la grădinițe și școli din județul Alba au participat în perioada 18 – 21 martie la mai multe activități desfășurate în județ de către Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

Activitățile au fost dedicate Zilei Poliţiei Române iar acţiunile poliţiştilor, pentru aniversarea celor 197 de ani de serviciu poliţienesc în slujba comunităţii, vor continua.

politie activitati

În perioada 18 – 21 martie, poliţiştii de prevenire, cei de la resurse umane, ordine publică, proximitate şi rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba precum şi poliţiştii de la polițiile municipale și orășenești şi de la posturile de poliţie comunale au continuat activitățile informativ – preventive și de promovare a profesiei de polițist, cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

politie activitati

La activitățile din această perioadă, au participat sute de copii de la grădinițe și școli din județul Alba. La discuții au fost abordate subiecte și teme privind siguranța elevilor în școală dar și în afara ei, în mediul virtual, siguranța rutieră, precum și prevenirea consumului și traficului de substanțe interzise.

politie activitati

Spre exemplu, poliţiştii din Ocna Mureş au fost alături de patrula şcolară de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din oraş şi i-au învăţat pe elevi să traverseze, în siguranţă, strada, poliţiştii din Alba Iulia, Sebeş, Blaj, Cîmpeni, Abrud, Teiuş şi Cugir s-au întâlnit cu zeci de elevi de gimnaziu pe care i-au informat despre semnificaţia zilei de 25 Martie, pentru Poliţia Română şi le-au oferit sfaturi utile siguranţei lor, iar poliţiştii din Baia de Arieş i-au întâmpinat pe cei mici la sediul poliţiei unde a fost organizată „Ziua porţilor deschise”.

Caravana promovării profesiei de poliţist s-a oprit la Sântimbru, Galda de Jos şi Mihalţ, iar elevii din Stemţ şi Săsciori i-au primit la şcolile în care învaţă pe poliţiştii din comună care i-au sfătuit să adopte comportamente preventive.

politie activitati

Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, dedicate sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax