Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Străzile din Cugir, stropite cu o soluție dezinfectantă pe bază de clor. Măsură de prevenție împotriva coronavirsului

Publicat

Ca măsură de prevenție contra pandemiei de coronavirs, adminstrația locală din Cugir a luat decizia să dezinfecteze cu o soluție pe bază de clor străzile din oraș.

Acțiunea a fost efectuată de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir și a vizat străzile principale cât și cele secundare, parcurile și locurile de joacă.

Procesul de dezinfecție va continua și în perioada următoare.

Autoritățile din Cugir fac apel la cetățenii orașului să coopereze, să fie responsabili, respectând indicaţiile specialiştilor pentru a preveni o eventuală îmbolnăvire.

Reprezentanții administrației locale fac apel la cetățeni să își limiteze ieșirile în oraș, să se deplaseze doar pentru cele necesare și pentru rezolvarea problemelor care nu pot fi amânate, sau evitarea pe cât posibil a locurilor aglomerate.

Ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, prin ordonanță militară, li se interzice persoanelor izolate la domiciliu, carantinate sau internate, să iasă din locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente. Măsura se aplică pe toată durata stării de urgență, începând din 18 martie.

Nerespectarea ordonanței intră sub incidența Codului penal, care a fost modificat pentru introducerea unor noi pedepse privind infracțiunea zădărnicirii combaterii bolilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax