Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: 30 de elevi din Letonia, în schimb de experiență la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un grup de 30 de elevi și profesori din Letonia au sosit joi la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia, unde vor face un schimb de experiență profesională și socio-culturală cu colegii lor români. Acțiunea este parte dintr-un proiect Comenius, în care liceul albaiulian este înscris de mai mulți ani. 

Elevii din Letonia sunt cazați în familiile colegilor români și vor rămâne la Alba Iulia 10 zile. În acest timp, ei vor participa la cursuri și ateliere împreună cu elevii români, vor face excursii și alte activități.

Pentru a-i primi așa cum se cuvine, în mod tradițional, oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare. Directorii Grig Udrea și Stelian Feraru le-au adresat un cuvânt de bun venit, iar prof. Teodora Zărnescu, coornodatoare a departamentului de folclor, le-a făcut o scurtă introducere în cultura populară românească.

În continuare, pe scena sălii festive au urcat elevi și profesori ai liceului, pentru a susține un recital de muzică populară: Emanuel Teoc, Cătălin Mărcuș, Mihaela Gherman, Vasile Rosa, Alexandru Dobrin, Mihael Cetean și Teodora Zărnescu, acompaniați la instrumente de profesorii Gheorghe Albu, Adrian Albu și Daniel Iancu.

Vedeți mai jos câteva imagini:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax