Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Imagini de COȘMAR după viitura de la Bucerdea și Cricău. Mai multe persoane, la spital în stare de șoc

Publicat

YouTube video

Oamenii din Bucereda Vinoasă și Cricău trec printr-un adevărat coșmar. Viitura le-a distrus gospodăriile, le-a luat pe sus mașinile și le-a „înghițit” pământurile. Imaginile suprinse după furtuna devastatoare de vineri sunt de-a dreptul șocante.

În satul Cricău zeci de  case au fost inundate, mașinile au fost luate de ape și copacii au fost măturați de pe drum. Apa a adus cu ea bucăți de lemn, bolivani, și bușteni care au rupt podețele și gardurile gospodăriilor.

După oprirea ploii sătenii au început să-și curețe, cum puteau, curțile asta deși știau că se anunță o nouă viitură în această noapte.

DJ 107 care trece prin Bucerdea a fost blocat din cauza viiturii de vineri. Oamenii spun că în anul 1973 a mai fost o astfel de situație.

„A mai fost odată dar nu chiar așa. Aici sus se taie pădurile. Cară aștia tot. Suntem șocați. A venit viitura prin grădină. Dacă puteam să deschid porțile mari toată apa se ducea mai deprate și nu-mi rămânea în curte” spune un localnic.

 

În același timp mai multe persoane din comuna Cricău au fost salvate de forţele de intervenţie şi preluate de echipajele medicale, fiind în stare de şoc, după ce apa care a intrat în casele lor avea, în unele locuri, 1,5 metri.

Reamintim că judeţul Alba s-a aflat sub Cod Portocaliu de furtună, vineri, după ora 14.00. Apa a ajuns în cantităţi mari în grădinile oamenilor, iar pompierii, efective de la Alba Iulia, Aiud și Sebeș, s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni la gospodăriile inundate.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. secu rea

    sâmbătă, 23.06.2018 at 10:35

    așa e peste tot pe unde s-au tăiat pădurile

  2. secu rea

    sâmbătă, 23.06.2018 at 10:37

    mda…doar un copac matur, s-a calculat că reține zeci de litri de apă și fixează și terenul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax