Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Nicu Alifantis la Târgul de cArte Alba Transilvana de la Alba Iulia. Lansare de cărți și album Nichita 90

Publicat

Muzicianul Nicu Alifantis a prezentat un moment deosebit la Târgul de cArte Alba Transilvana. Evenimentul ce s-a desfășurat pe esplanada Muzeului Unirii a inclus lansarea a două cărți și a unui album, într-un produs-omagiu, Nichita 90.

Marele poet Nichita Stănescu ar fi împlinit, în luna martie, 90 de ani.

””Am avut o șansă extraordinară în viața mea să-l întâlnesc pe Nichita Stănescu și, din păcate pentru mine, pentru o perioadă scurtă de timp, să ne și apropiem și să descopăr poetul și omul Nichita Stănescu. Un om de o generozitate și o căldură uluitoare, care avea o deschidere permanentă față de toți oamenii cu care se întâlnea. Multora le dedica pe loc câte o poezie, altora le spunea lucruri minunate”, a spus Nicu Alifantis.


Târgul de cArte Alba Transilvana continuă sâmbătă seara cu momentul susținut de Mircea Dinescu: Corabia Nebunilor – Muzică / Lectură / Lansare de carte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax