Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Trafic infernal între Lancrăm și Teiuș. Sute de șoferi, bară la bară, spre festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca

Publicat

YouTube video

Traficul rutier între Lancrăm și Teius se desfăşoară cu dificultate, joi după-amiază, pe Drumul Național 1. Pe lângă aglomerația de zi cu zi, în această perioadă sute de șoferi se îndreaptă spre festivalul UNTOLD, care are loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca. Astfel se face că drumul dintre Alba Iulia și Teiuș este parcurs, joi după-amiaza, în mai bine de o oră.

Aglomerația începe încă de la ieșirea de pe Autostrada A1, Deva – Sibiu, la Sebeș / Lancrăm. În zona municipiului Alba Iulia, joi, în jurul orei 15:00, șoferii așteptau în coloană atât la intrarea în oraș (zona Oarda, podul peste râul Mureș) cât și la ieșirea de pe șoseaua de centură. Spre Teiuș, la ora 15:30 se circula bară la bară, cu maxim 30-40 km/oră.

Aproape 400.000 de oameni sunt aşteptaţi la Cluj, în intervalul 1-4 august, la Untold, după ce anul trecut organizatorii au raportat o prezenţă de 355.000 de persoane.

Cea de-a cincea ediţie a Untold debutează joi, 1 august, pe scena principală la ora 18.00, iar primul show live va fi cel al lui Alex Parker, între orele 19.00 şi 20.00. Numele grele care vor urca mâine pe scena principală sunt James Arthur, Tujamo, Dmitri Vegas & Like Mike şi Steve Aoki. Două dintee cele mai importante nume, britanicul Robbie Williams şi DJ-ul francez David Guetta, vor susţine concerte duminică, 4 august, chiar în ultima zi de festival.

Până atunci, vineri, 2 august, un alt nume mare, olandezul Armin Van Buuren, de cinci ori declarat cel mai bun DJ al lumii, va susţine un show incendiar, special conceput pentru Untold. Anul trecut, peste 60.000 de fani s-au înghesuit pe Cluj Arena pentru Armin Van Buuren, care a mixat până a doua zi dimineaţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax