Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO Zilele orașului Teiuș. Concursuri, concerte, paradă, imnul orașului și focuri de artificii

Publicat


Locuitorii din Teiuș dar și turiștii aflați în localitate la sfârșitul săptămânii trecute au putut participa la concerte, concursuri, parada portului popular, discotecă și focuri de artificii, cu ocazia „Zilelor orașului”.

Deschiderea oficială a manifestărilor a avut loc vineri, 23 august. În jurul orei 07:00 s-a dat startul la Marșul pentru sănătate ”Erich Lehnen” – ediția a VII-a, cu plecarea de la Casa de Cultură, pe traseul Teiuș – Beldiu – Pețelca – Căpud – Teiuș.

Prima zi a evenimentului s-a încheiat cu un concert de muzică clasică, un regal de piese care au încâtat și delectat publicul spectator.

În cea de-a doua zi a evenimentului, sâmbătă, s-au desfășurat concursuri de șah, tenis de masă, biciclete, îndemânare auto și fotbal, dar și demonstrații de descarcerare și taekwondo.

Seara, evenimentul s-a încheiat prin concerte de muzică pop-folk. Totodată a avut loc lansarea imnului orașului Teiuș – recital GINO.

Duminică a avut loc parada portului popular și au fost premiați elevi cu merite deosebite. Seara s-a încheiat cu spectacole folclorice și focuri de artificii. 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

URS lovit MORTAL de o mașină pe DN1 Sibiu-Brașov, zona Hula Bradului

Publicat

Un nou accident rutier, în care a fost lovit un urs, s-a petrecut duminică seara. Animalul a murit în urma impactului. Evenimentul rutier a fost semnalat pe DN1 Sibiu – Brașov, la Hula Bradului. Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier s-a desfășurat alternativ, temporar, fiind reluat în jurul orei 22.40. Citește și VIDEO: Urs rănit, păzit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Numărul deceselor asociate cu utilizarea țigărilor electronice, în creștere. Atenționările specialiștilor

Publicat

S-au înmulțit decesele în urma unei afecţiuni pulmonare asociate cu utilizarea ţigărilor electronice (practică denumită „vaping”).  Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a anunțat că s-a ajuns la 42 de victime. Agenţia americană din domeniul sănătăţii, care a colectat date referitoare la această afecţiune pulmonară în 49 din cele 50 de state […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZIDENȚIAT 2019: LISTA posturilor din ALBA, pe specialități, scoase la concurs. Înscrierile continuă până MARȚI

Publicat

medic rezident

Ministerul Sănătăţii organizează în 8 decembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Concursul se desfăşoară în centrele universitare: Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Sunt 4.350 de locuri scoase la concurs, număr mai mic faţă de cel de anul trecut. […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Regulamentul de funcționare al Pieței volante din Alba Iulia, în consultare publică. Ce obligații au micii producători

Publicat

Primăria Alba Iulia a pus în consultare publică regulamentul de funcționare a Pieței volante Transilvania, deschisă în fiecare vineri, în parcarea fostei policlinici a spitalului, pe Bulevardul Transilvaniei. Piața pune la dispoziție 45 de locuri pentru producătorii agricoli din Alba Iulia și localitățile învecinate din județ care doresc să-și vândă produsele. De la piața volantă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate