Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO Zilele orașului Teiuș. Concursuri, concerte, paradă, imnul orașului și focuri de artificii

Publicat

Locuitorii din Teiuș dar și turiștii aflați în localitate la sfârșitul săptămânii trecute au putut participa la concerte, concursuri, parada portului popular, discotecă și focuri de artificii, cu ocazia „Zilelor orașului”.

Deschiderea oficială a manifestărilor a avut loc vineri, 23 august. În jurul orei 07:00 s-a dat startul la Marșul pentru sănătate ”Erich Lehnen” – ediția a VII-a, cu plecarea de la Casa de Cultură, pe traseul Teiuș – Beldiu – Pețelca – Căpud – Teiuș.

Prima zi a evenimentului s-a încheiat cu un concert de muzică clasică, un regal de piese care au încâtat și delectat publicul spectator.

În cea de-a doua zi a evenimentului, sâmbătă, s-au desfășurat concursuri de șah, tenis de masă, biciclete, îndemânare auto și fotbal, dar și demonstrații de descarcerare și taekwondo.

Seara, evenimentul s-a încheiat prin concerte de muzică pop-folk. Totodată a avut loc lansarea imnului orașului Teiuș – recital GINO.

Duminică a avut loc parada portului popular și au fost premiați elevi cu merite deosebite. Seara s-a încheiat cu spectacole folclorice și focuri de artificii. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax