Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Viorica Dăncilă, ședință foto cu două fetițe în fața unei puști de asalt, la standul Fabricii de Arme din Cugir

Publicat

FOTO Alba24: Premierul Viorica Dăncilă a făcut un gest care ar putea părea nepotrivit, în timpul vizitei de sâmbătă de la Cugir.

Aceasta a participat la festivalul ”Toamna Cugireană”, unde, într-o sală din Casa de Cultură, fabrica de arme din oraș a expus cele mai reprezentative arme pe care le produce. 

Acolo, Viorica Dăncilă și-a făcut fotografii, în fața unei puști de asalt, cu două fetițe bucuroase de o fotografie cu premierul. Aceasta a și discutat cu copiii, care și-au făcut selfie cu ea în fața armei.

Dăncilă a participat sâmbătă la Alba Iulia, alături de alți câțiva membri ai Guvernului, la congresul județean al PSD Alba, apoi s-a dus la Cugir la un festival local. 

A fost întâmpinată fără ostilitate și a fost condusă pe un traseu prestabilit spre locurile pe care liderii locali au considerat că trebuie să le viziteze, printre care și standul Fabricii de Arme Cugir. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax