Connect with us
Publicitate

POLITICA

Gheorghe Beleiu, candidat PRO România la Primăria Alba Iulia: Mergeți la vot! Duminică decidem viitorul fiecăruia dintre noi (P)

Publicat

Ne mai desparte puțin timp de momentul în care, pentru o zi, puterea este exclusiv a cetățeanului. În 27 septembrie, dumneavoastră trebuie să decideți, în mod liber și așa cum vă dictează conștiința, cui veți transmite această putere, pentru a ne reprezenta în următorii 4 ani și în mâinile cui vom lăsa Alba Iulia.

Încheiem o campanie electorală în care eu, în calitate de candidat, am preferat să stau departe de certuri, jigniri, acuzații și amenințări. Sunt alți politicieni, după cum ați văzut, care se pricep cel mai bine la asta. Am ales să fiu printre oameni, în fiecare cartier din oraș, să le cunosc problemele și să discutăm despre soluții.

Mi-am asumat această candidatură pentru că orașul are nevoie de o administrație cu adevărat eficientă. Vedem, cu toții, câte probleme sunt, începând de la cele de urbanism, la cele de infrastrură, de la lipsa investițiilor în educație, sport și sănătate până la relația aproape opacizată dintre autorități și cetățeni. Cei aflați acum la putere au avut la dispoziție peste 20 de ani să arate ce pot. Iar mie, la fel ca multora dintre voi, mi-au arătat neputință.

Personal, consider că fiecare politician sau om aflat într-o funcție publică trebuie să înteleagă faptul că este angajatul cetățeanului, nu superiorul lui. La fel cum o administrație performantă trebuie să fie într-un contact permanent și constructiv cu fiecare dintre membrii comunității.

Dragi albaiulieni, în 27 septembrie, vă îndemn să fiți PRO Alba Iulia și să votați PRO România! Suntem o echipă care a intrat în politică dezinteresat și a cărui prim scop este acela de a readuce în comunitate respectul, performanța și o viață mai bună pentru fiecare cetățean al orașului.

Să vă dea Dumnezeu gândul cel bun!

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA

PUBLICAT / EXECUTAT SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax