Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înscrieri pentru sesiunea din iunie a examenelor Cambridge ESOL la UAB, până în 19 aprilie. Vezi detalii

Publicat

A început perioada de înscriere la sesiunea din iunie a examenelor Cambridge ESOL, organizate de British Council din Cluj-Napoca la Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia. Este vorba despre examene de limba engleză generală şi specializată, în urma cărora cei care promovează obţin un certificat Cambridge, valabil la nivel internaţional pentru angajare sau studii în străinătate şi cu termen de valabilitate nelimitat.

Examenele Cambridge ESOL sunt organizate de British Council la sediul Centrului CIEL, Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, centru de testare închis Cambridge, membru al programului de parteneriat cu Consiliul Britanic – Addvantage.

În 8 iunie 2013, la Universitatea “1 Decembrie 1918″ va avea loc examenul de limba engleză generală – Cambridge CAE, proba scrisă.

Înscrierile pentru acest examen din sesiunea iunie au început în data de 5 aprilie şi se încheie pe 19 aprilie.

Cei care doresc să susțină examenul Cambridge CAE, pot să se înscrie la Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, la Departamentul de Filologie (persoană de contact, lect. univ. dr. Teodora Popescu, tel. 0726-644 652).

Taxa de înscriere este de 610 lei. Şcolile care au clase cu predare a limbii engleze în sistem bilingv sau intensiv beneficiază de o reducere de 10% pentru înscrieri exclusiv în regim block entry.

Înscrierea presupune achitarea taxei şi completarea formularului, însoţit de copia după actul de identitate al candidatului şi copia după actul de identitate al părintelui sau tutorelui legal (în cazul în care candidatul este minor).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax