Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Întâlniri profesionale, în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Asistenţei Sociale

Publicat

Zilele Asistenţei Sociale vor fi sărbătorite în aceste zile şi de către asistenţii sociali din judeţul Alba. În perioada 21-31 martie, asistenţii sociali din judeţ vor participa la întâlniri tematice, ateliere şi simpozioane.

Anul acesta, Colegiul Naţional al Asistenţilor  Sociali (CNASR) a stabilit organizarea  acestor zile, „ZAS 2011”, în perioada 15 – 31 martie 2011. Asistenţii sociali care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Alba vor participa, în data de 21 martie 2011, la atelierul de lucru cu tema „Diseminarea Manualului de bune practici sociale”. Acest atelier se va desfăşura la sediul Asociaţiei Intercomunitare de Dezvoltare Alba Iulia (AIDA), cu începere de la ora 13.00.

De asemenea, în data de 24 martie 2011, la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, cu începere de la ora 16.00, va avea loc o întâlnire între asistenţii sociali – practicieni şi studenţi – viitori practicieni, în cadrul unui atelier de lucru – „Asistenţa socială de la teorie la practică”.

Zilele „ZAS 2011” se vor încheia în judeţul Alba printr-un simpozion cu tema – „Dreptul la asistenţă socială”, unde asistenţii sociali vor prezenta lucrări de specialitate, concluzii, rezultate din activitatea de zi cu zi, precum şi recomandări pentru îmbunătăţirea unor segmente ale activităţii de asistenţă socială, ca urmare a situaţiilor întâlnite în timpul exercitării profesiei de asistent social.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax