Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un copil de 1 an a rămas singur într-un apartament din Alba Iulia, după ce femeia care îl supraveghea a căzut inconştientă

Publicat

pompier

Pompierii din Alba au fost solicitaţi să intervină, miercuri, pentru deblocarea unei uşi de apartament la un bloc situat la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu strada Macului din Alba Iulia. În interiorul casei se afla un copil de 1 an şi bunica acestuia, care a fost descoperită în stare de inconştienţă.

Potrivit ISU Alba, mama copilului a încercat să o sune pe bunică şi aceasta nu a mai răspuns la telefon. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului cu echipa de descarcerare, uşa era deblocată de un vecin, iar femeia era căzută pe podea. Din fericire, copilul a fost găsit nevătămat.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat, la ora 11.20, să intervină pentru deblocarea unei uşi, la un apartament din municipiul Alba Iulia. În imobil se afla o persoană de sex feminin, de 55 de ani, care îngrijea pe nepoata sa de 11 luni.

Mama fetiţei ne-a solicitat sprijinul, întrucât femeia de 55 de ani, cu antecedente medicale, i-a solicitat prezenţa întrucât nu se simţea bine, iar mai apoi nu a mai răspuns la telefon. Ne-am deplasat cu o autospecială de descarcerare grea, însă, în momentul ajungerii la domiciliu, un vecin reuşise să spargă uşa şi să pătrundă în apartament. Am găsit femeia în stare de inconştienţă, în sufragerie. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde, mai apoi, a decedat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax