Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba l-au adus pe Moș Crăciun la Casa de tip familial Stremţ

Publicat

La fel ca în anii precedenţi, Jandarmeria Alba a reuşit să-l întâlnească din nou pe Moş Crăciun şi să-i arate drumul spre Casa de tip familial Stremţ. Cei 14 rezidenţi ai aşezământului social au primit miercuri, 19 decembrie, haine, încălţăminte şi alte produse, în funcţie de listele pe care le-au întocmit şi le-au prezentat Moşului sau, în cazul celor mai mici, în funcţie de dorinţele şoptite înainte de culcare.

Şi chiar dacă Moşul a renunţat la mantia roşie în favoarea uniformei bleu jandarm, a încercat şi a reuşit să respecte cât mai fidel speranţele copiilor, aceştia fiind încântaţi de cadourile primite. Ar fi fost şi greu să nu fie aşa, având în vedere că de foarte mulţi ani jandarmii sunt mesagerii lui Moş Crăciun, dând astfel naştere unei adevărate tradiţii ce început din dorinţa de a oferi şi care s-a transformat ulterior într-o adevărata obligaţie. Bucuria care se citeşte pe chipul acestor copii cu cadourile în braţe nu are cum să nu te determine să nu-ţi doreşti să revii iar şi iar şi iar şi să încerci să suplineşti lipsa unor părinţi pierduţi în diferite moduri şi din diferite motive sau a unor părinţi care nu au fost cunoscuţi niciodată, transmit reprezentanţii Jandarmeriei Alba, într-un comunicat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax