Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Juventus Academy vine la Cluj-Napoca. Program de pregătire și recrutare pentru copiii cu vârste între 6 și 13 ani

Publicat

Campioana Italiei merge la Cluj-Napoca pentru a pregăti pentru performanță tineri fotbaliști din România. Tabăra de fotbal Juventus Training Camp România – ediția Summer 2019, deschisă copiilor cu vârste între 6 și 13 ani, se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 8-13 iulie 2019.

Programul de pregătire din cadrul taberei de fotbal cuprinde 20 de ore de antrenamente și pregătire tehnică după modelul Juventus, cu unii dintre cei mai buni antrenori de copii și juniori din Italia. Este vorba de antrenori de la Juventus Academy, care contribuie la pregătirea viitoarelor talente care vor îmbrăca tricoul bianconero.

Copiii care vor participa la tabăra de fotbal vor primi câte două rânduri de echipament sportiv original Juventus Torino, o minge adidas, un rucsac Juventus, tricouri polo pentru activitățile de recreere etc.

De asemenea, portarii beneficiază de un KIT special. Între antrenamente, vor fi organizate activități de recreere și socializare. Sunt oferite și cursuri de limba italiană pentru sportivi. Tabăra se încheie cu o ceremonie de închidere și acordare de diplome.

Tabăra de fotbal JTC România este un stagiu de pregătire după modelul Juventus adus în țara noastră de Luigino Pellegrini, fost agent al lui Roberto Baggio.

„Sunt mândru de faptul că organizăm deja cel de-al treilea stagiu de pregătire Juventus în România și că vom face acest lucru la Cluj-Napoca. Am avut în primele două tabere, care s-au desfășurat la București, mai mulți copii foarte talentați din Cluj, foarte apreciație de antrenorii italieni și ne-am gândit că ar fi foarte frumos ca, de data aceasta, să mergem noi acolo”, a declarat Luigino Pellegrini.

JTC România – ediția Summer 2019 va avea loc la scurt timp după ce echipa României, alcătuită din copii care au participat la stagii de pregătire Juventus, va fi participat, la Torino, la Campionatul Mondial al Academiilor Juventus, alături de echipe din întreaga lume.

Tabăra de fotbal JTC România – ediția Summer 2019 este deschisă copiilor cu vârste între 6-13 ani. Înscrierile se pot face doar pe site-ul oficial: jacademy.juventus.com


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile ce pot primi mesaje RO-ALERT. Proiect MAI

Publicat

RO ALERT

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile capabile primească mesajele sistemului național de avertizare în situații de urgență – RO-ALERT. Celelalte terminale de acest fel vor trebui retrase de la vânzare. Un proiect cu aceste prevederi a fost pus în dezbatere publică de către Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre un proiect de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE DE FLORII: Urări haioase și felicitări în rime pentru prieteni dragi și pentru celelalte ”flori” din viața ta

Publicat

mesaje

 Mesaje de Florii: Vrei să îi impresionezi pe cei dragi din viața ta care de Florii îți serbează ziua numelui? Vă oferim câteva sugestii de mesaje amuzante sau chiar mesaje în rime, dacă ați rămas fără inspirație . Firește, le puteți îmbunătăți cu versuri noi pentru a fi cât mai funny, sau le puteți trimite […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Duminica Floriilor sau Duminica Patimilor. Ce NU este bine să faci în această zi

Publicat

floriile

Puțini sunt cei care știu că există o serie de tradiții și superstiții care trebuie respectate chiar înainte de Florii. Tradiția spune că nu e bine să plantezi pomi înainte de Sărbatoarea Intrării Domnului în Ierusalim. Puieții care sunt băgați în pământ în această săptămână nu vor da roade. Indicat este să plantăm flori în săptămâna […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Tradiții de obiceiuri de Paștele Catolic: Se merge la „stropit” și de dăruiesc ouă

Publicat

Paştele catolic este sărbătorit în duminica Floriilor la ortodocşi. Anul acesta, catolicii sărbătoresc Paştele pe 21 aprilie. VEZI: URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători Unul dintre obiceiurile catolicilor de Paşte este stropitul. Acest obicei îşi are originea în Germania, iar majoritatea românilor din Ardeal […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate