Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Liderii PDL Alba au dat o petrecere în cinstea Zilei Internaționale a Învățătorului la Restaurantul „Mercur” din Alba Iulia

Liderii locali ai PDL Alba, au organizat, la sfârșitul acestei săptămâni o petrecere dedicată Zilei Internaționale a Învațătorului. Evenimentul monden s-a consumat la restaurantul Mercur din Alba Iulia

Publicat

Petrecere şi chef mare, joi seara, la Restaurantul „Mercur” din Alba Iulia.

După ce au rămas fără 25% din salarii şi şi-au umplut sertarele de dosare pe jumătate câştigate pentru a mai obţine măcar un spor, profesorii şi educatorii din Alba au ciocnit paharul împăcării cu reprezentanții Puterii, joi seara, la Restaurantul „Mercur” din Alba Iulia. Motivul, Ziua Internaţională a Învăţătorului.

După ce nu au avut nici măcar o oră liberă în 5 octombrie, ziua oficială a învăţătorilor de pretudindeni, cadrele didactice din Alba Iulia au hotărât să o recupereze în natură, bineînţeles, la iniţiativa liderilor locali ai PDL, organizatorii petrecerii de la Restaurantul „Mercur”. Modelul nu este original, a fost copiat de la deputatul Călin Potor, fost PDL-ist , actualmente candidat USL, care a „brevetat”, la acelaşi restaurant, petrecerile tematice cu una dedicată personalului din sistemul sanitar.

Sătui de atâta răfuială în instanţe, dar hotărâţi să meargă până la CEDO pentru un scop precis, profesorii au îngropat securea măcar pentru câteva ore, ca să închine un pahar cu reprezentanţii PDL Alba, gazde de seamă ale evenimentului.

Astfel, după principiul „seara la bal, ziua la spital”, dascălii au încins o petrecere pe cinste de la care vă oferim imagini în exclusivitate, din păcate doar de la final. Petrecerea s-a spart în jurul orei 23.00, când toată lumea a părăsit, mulțumită, localul, după ce s-a ciocnit paharul împăcării, s-a fumat pipa păcii și s-a dansat „Macarena” – un dans care a și devenit automat simbolul sincronizării perfecte dintre educație și politică.

Marele absent al evenimentului monden a fost Mircea Hava, liderul PDL Alba, care a lipsit motivat, dar care a fost înlocuit, cu succes, de ceilalţi membri ai staff-ului organizației, viceprimarii Ioan Bogățan și Paul Voicu, senatorul Alexandru Pereș, deputatul Clement Negruț și șeful ISJ Alba, Cornel Sandu. Sindicaliștii din învățământ nu au fost invitați, pentru că de această dată s-a dat, nu s-a luat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. toby

    vineri, 07.10.2011 at 04:30

    rusine ,pt ei elevul este un „material didactic „,cat mai multi pentru cat mai multe norme ; inca o dovada ca profii sunt o masa de manevra electorala …rusine

  2. caiafa

    vineri, 07.10.2011 at 06:48

    indirect, tot pe banii profesorilor s-a facut si cheful asta.
    Tara arde si unele partide se tin de chefuri. In ultimele luni numai de distractii ama auzit dar de facut ceva concret pentru cetateni NIMIC

  3. Nicu

    vineri, 07.10.2011 at 08:35

    Stimata doamna ziarista,

    Sunt surprins sa vad cum ati reusit sa dati o tenta complet diferita evenimentului recent desfasurat. Deontologia si echidistanta in profesie va sunt necunoscute, dupa cum se vede. Stapanii dumneavoastra va dicteaza ce si cum sa scrieti, sau nici macar nu va apartine articolul ?

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 07.10.2011 at 10:05

      @Nicu, Va rugam sa ne dati un exemplu de cum ar fi trebuit sa fie scris acest articol. Puteti chiar sa ne trimiteti un material complet despre acest eveniment, asa cum il vedeti dumneavoastra…

    • Flavia Nicolae

      vineri, 07.10.2011 at 10:58

      Îmi pare rau daca puneţi la îndoială deontologia mea ca şi jurnalist sau dacă apreciaţi că am abordat cu totul gresit aceasta initiativa a administratiei locale de a sarbatori invatatorii din Alba. Nu stiu care ar fi fost abordarea preferata de dumneavoastra in contextul animozitatilor care exista în prezent intre cadrele didactice si cei aflati la Guvernare. Chiar cadrele didactice au reclamat in conferinta de presa faptul ca ziua lor internationala a fost data uitarii si ca in 5 octombrie nu au primit nici macar o ora libera. Cateva zile mai tarziu, in cinstea acestora se dă o mare petrecere….Aşteptăm totuşi parerea dumneavoastra!

      • caiafa

        vineri, 07.10.2011 at 19:14

        articolul este bine scris, cu oarecare ironie sau umor, dar ironia si umorul sint esentiale pentru un ziarist

        As vrea sa mai adaug ceva. Citi dintre dvs inteleg faptul ca acest chef, aceasta „paranghelie” s-a facut pe banii nostri ai tuturor? Mi se pare ca fost finantata de consiliul judetean. Si chiar daca ar fi fost finantata de PDL tot banii nostri ar fi fost, ca doar PDL-ul nu a primit fonduri din daruri de nunta….

        Si la ea cite cadre didactice au putut participa? Evident, doar directori de scoala inregimentati politic si obisuiti sa mestece aperitive cu vinisor pe banii altora.

        Profesorii adevarati nu au fost acolo. Doar politrucii

      • @Flavia

        vineri, 07.10.2011 at 20:26

        aceste intalniri cu profesorii si cu cadrele medicale sunt organizate de organizatia PDL de cativa ani. Potor n-a produs niciodata vreo idee inteligenta, fapt ce va fi constatat de noii lui colegi cat de curand. Daca vei cauta in arhiva presei locale albaiuliene, vei gasi confirmarea celor spuse de mine. Incerc sa nu colorez politic comentariul tau si sper ca „la initiativa administratiei locale” a fost doar o scapare, la fel iti spun ca un eveniment la care sunt invitati multi oameni nu se organizeaza de pe o zi pe alta…este un eveniment anual, al fel ca Tropote in Tara vinului, Bostaniada s.a . Nu pun nici o secunda la indoiala deontologia ta ca jurnalist, dar cred ca de data aceasta cele trei surse aveau acelasi izvor.

        • caiafa

          sâmbătă, 08.10.2011 at 12:18

          si daca sint organizate de citiva ani trebuie sa ne bucuram ca sint facute din bani publici, ca sa isi faca unul sau altul imagine si sa isi cinsteasca directorii din scoli.
          La asta trebuie sa se gindeasca personajul asta care tot „impunge” pe forum
          Este usor sa fii cunoscut si sa iti faci imagine atunci cind banii cetatenilor sint la tine. La tine Dumitrel, la tine Hava.

  4. bob

    luni, 10.10.2011 at 11:26

    Care sunt cele TREI SURSE la acest articol, Flavia? Esti intr-o mare eroare cand afirmi ca modelul nu este unul original, ci unul copiat… Cred ca tu ai copiat, de fapt, ce ti s-a impus sa scrii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax