Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: S-a deschis Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia. Patinoar, colinde și distracție pentru toate vârstele

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHl3Qiww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Parcul Sărbătorilor de Iarnă s-a deschis oficial duminică, la Alba Iulia, în Piața Cetății. Atmosfera de sărbătoare a fost completată cu un concert de colinde.

Inima Cetății Alba Carolina devine astfel centrul distracției de sezon, în această iarnă.


 

Bradul, decorațiunile luminoase, casa lui Moș Crăciun, alături de patinoar, carusel cu mașinuțe și trenuleț sunt principalele elemente de atracție.

Nu în ultimul rând, cei care vor să se relaxeze la un pahar de vin fiert sau un ceai cald se pot adăposti în căsuțele amplasate în piață.

 

 

Cei care au fost prezenți la deschiderea parcului au putut asculta un concert de colinde tradiționale, cântate de urătorii de la Augustin Bena.

 

 

Tariful de intrare la patinoar este de 5 lei/persoană, pentru fiecare serie de patinaj de o oră, cu TVA inclus. Copiii în vârstă de până la 18 ani sunt scutiți de plata taxei de intrare.

În Parcul sărbătorilor de iarnă va ajunge în curând, pentru al doilea an consecutiv, și caravana Coca-Cola.

Citește și Caravana Coca-Cola ajunge la Alba Iulia, pentru al doilea an consecutiv. Surprize de sărbători în Cetatea Alba Carolina

Reamintim că, anul trecut, Caravana Cola-Cola l-a adus în Piața Cetății pe Moș Crăciun, iar acesta nu a venit cu mâna goală, ci cu aproape 4.000 de sticle de Coca-Cola și multe alte surprize.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax