Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Localitatea Vinerea a rămas fără curent, după ce o șoferiță fără permis a intrat într-un stâlp și l-a dărâmat pe carosabil

Publicat

Traficul rutier a fost blocat pentru mai mult de o jumătate de oră, joi dimineața, la intrare în Vinerea dinspre Cugir, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate, ce s-a răsturnat pe carosabil. Nicio persoană nu a fost rănită.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.10, după ce conducătoarea unui autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Alba, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de beton. Conducătoarea auto are 18 ani și este din Cugir. Din primele cercetări ale polițiștilor, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Circulația a fost reluată în jurul orei 10.50, însă localitatea Vinerea a rămas parțial fără curent electric. O echipă de la Electrica s-a deplasat la fața locului pentru a remedia problema.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că Beatrice O., o tânără de 18 ani din Vinerea, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu stâlpul de electricitate şi gardul unui imobilul. Poliţiştii au stabilit că tânăra, în timp ce se afla la domiciliul proprietarului autoturismului, fără a avea acordul acestuia, a luat cheia de contact şi a condus autoturismul pe drumul public, până în momentul în care a fost implicată în accident.

Faţă de Beatrice O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, distrugere şi furt.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. impreuna spre 24 !!!

    joi, 25.10.2012 at 16:27

    este vorba de Oltean Beatrice !!! Va trimit eu poze de la locu’ accidentului 😀

    • AlexCucuCg

      joi, 25.10.2012 at 22:06

      Sau lasa ..

  2. AlexCucuCg

    joi, 25.10.2012 at 22:06

    Baaa voi stunteti prosti :)) 1.Poza nu este de la accident ..2.Satul nu a ramas fara curent .. doar ateva case …3.Masina nu este inmatriculata pe judetul alba ci este pe spania .. Macar daca tot scrieti nu mai scrieti aiurea ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax