Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrările de modernizare a străzii Măceșului din Bărăbanț nu se vor finaliza prea curând. EON Gaz dorește înlocuirea elementelor neconforme montate

Publicat

Deși erau programate să se finalizeze în luna octombrie, lucrările de modernizare a străzii Măceșului din Bărăbanț vor fi întârziate. Motivul este acela că EON Gaz a solicitat oprirea lucrărilor pentru înlocuirea tuturor elementelor neconforme, montate lunile trecute, transmit reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

Locuitorii de pe strada Măceşului din cartierul Bărăbanţ nu se vor putea bucura prea curând de o stradă modernizată, întrucât conform notificării primită în 26 septembrie de la EON Gaz Distribuţie Alba, se solicită o nouă întrerupere a lucrărilor de reabilitare a străzii. Motivul este înlocuirea tuturor elementelor neconforme (T-urile de branşament – 44 bucăţi) care au fost montate în perioada iulie-septembrie. Acest fapt presupune o nouă perioadă de aşteptare, ceea ce va întârzia efectiv şi lucrările de refacere a casetei drumului şi, implicit, cele de asfaltare. În plus, este posibil ca de la această dată lucrările să fie întârziate şi din cauza condiţiilor meteo care pot afecta derularea stadiilor fizice, precizează reprezentanţii Primăriei.

„Ne exprimăm regretul faţă de această situaţie create în ciuda eforturilor fizice şi financiare depuse, în condiţiile în care pentru această lucrare a fost contractat un credit pentru plata lucrărilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

„Ca urmare a neconformităților constatate la teurile de branșare utilizate inclusiv în lucrările de înlocuire conducte și branșamente, neconformități care pot afecta siguranța în exploatare a rețelelor de gaz natural, Compania EON Gaz Distribuție a luat decizia de înlocuire a tuturor acestor elemente neconforme.

Acestă decizie se referă inclusiv la lucrarea de înlocuire conductă și branșare str. Măceșului, din loc. Alba Iulia (Bărăbanț), jud Alba. În acest sens solicităm întreruperea lucrărilor de reabilitare carosabil interval în care vom proceda la înlocuirea acestor elemente neconforme (teuri, branșamente), asigurându-vă că vom depune toate eforturile în vederea minimalizării perioadei de finalizare a lucrărilor”, este precizat în adresa trimisă de EOn Gaz Distribuție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax